Política · 17 d'Agost de 2015. 17:45h.

Toni Comín afirma que el programa de Junts pel Sí s’assembla “al dels tripartits”

El número tres per ERC a la llista sobiranista afirma que “jo no m'he mogut"

Toni Comín afirma que el programa de Junts pel Sí s’assembla “al dels tripartits”

Una imatge de Toni Comín amb Junqueras

L’exdiputat del PSC al Parlament de Catalunya, Toni Comín, ha afirmat en una entrevista al diari ARA que el “programa social de Junts pel Sí s’assembla molt al dels tripartits”.

Comín, que és el número tres per ERC per a la candidatura sobiranista, ha apuntat respecte el programa que “les prioritats són clarament socials, s’assemblen molt a les de Pasqual Maragall i del segon tripartit”. “Jo no m’he mogut”, ha afegit.

Preguntat sobre si és viable buscar un altre candidat per presidir la Generalitat que no sigui Artur Mas, Toni Comín ha assenyalat que “si tenim majoria absoluta el president serà Mas i aplicarà el programa pactat a Junts pel Sí”.

En aquest sentit, l’exdiputat socialista ha dit “que gent del meu perfil vagi amb Mas posa en relleu la potència de l’objectiu compartit, molt superior a la contradicció que assumim”, ha sentenciat.

“El compromís de Junts pel Sí és clar: fer la independència i que des del primer moment quedi clar que estarà al servei de la justícia social”, ha remarcat.

6 Comentaris

Publicitat
#6 Perlapau, BCN, 20/08/2015 - 17:49

Recomano la lectura dels 12 punts finals:

http://www.ara.cat/politica/document-acord-de-candidatura-junts-pel-si_ARAFIL20150720_0002.pdf

Els compromisos socials de l'acord de Junts Pel Sí.

#5 Aixo no pot sortir be.., Barcelona, 18/08/2015 - 08:30

Quina llàstima, no anem be, hi ha massa barreja de persones dient la seva. Que costa estar callades i anar per assolir l'objectiu que té marcat la llista de Junts pel si. No cal dir res de programes que no existeixen, això el que fa és confondre i fer que els espanyolistes es fotin de riure..

#4 Barcelona, Barcelona, 18/08/2015 - 02:08

Però que s'empatolla? Si no tenen ni programa.

#3 Josep maria, barcelona, 17/08/2015 - 21:36

Una excusa no pedida, implica una acusación manifiestada".
¿Como puede decir que el programa de la lista donde ira el Sr. Comín se parece a la del tripartito?. Si todavía no tiene programa.
Por ejemplo ¿Que dice el programa? Hay renta básica como defendía él o no la contempla como defiende O. Amat.

#2 Antoni Ferret, Barcelona, 17/08/2015 - 19:13

Pot ser... Però el cert és que el partit més pròpiament titular d'aquesta candidatura ha fet, durant dècades, la política menys social d'Espanya (que ja és dir!).