Publicitat
Política · 24 de Gener de 2010. 10:44h.

Carod 'empaita' la mare de Sostres, segons el columnista

"La va trucar per si volia que la passés a buscar per a anar a prendre una copa"

 Carod 'empaita' la mare de Sostres, segons el columnista

Salvador Sostres, en una imatge d'arxiu

L'escriptor Salvador Sostres revela que el vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, va trucar la seva mare per "si volia que la passés a buscar per a anar a prendre una copa".

En el seu article a El Mundo, explica que "un dia, per casualitat, abans de les eleccions de 2003, després de les quals -ERC- va fundar el primer tripartitt amb els socialistes i els comunistes, vam coincidir en un restaurant de Barcelona. Jo escrivia llavors al diari Avui i algunes vegades m'havia referit a ell en termes elogiosos. Després tot va canviar, clar".

Sostres diu que "va venir, doncs, a la meva taula a saludar, jo esmorzava amb la meva mare i també es van saludar. Em va demanar el meu número de telèfon per parlar amb mi aquella mateixa tarda i, com m'havia oblidat el mòbil a casa, li vaig donar el de la meva mare perquè em pogués trobar. Va trucar i vam parlar, encara que no record en absolut de què".

En aquest sentit, afegeix que "al cap de pocs dies, el van entrevistar en TV3. Jo estava sopant a casa dels meus pares, lògicament sense tenir encesa la tele, i quin va ser la sorpresa familiar quan prop de mitjanit el mòbil de la meva mare va sonar i era Carod, casat i pare de família, fent-se el guapo, preguntant-li si l'havia vist a la tele, si li semblava que havia quedat bé i si volia que la passés a buscar per a anar a prendre una copa i comentar-lo amb més tranquil·litat".

Finalment considera que "si li va entrar a la mare d'un articulista que podria contar-ho, què no haurà intentat amb la seva cap de premsa o amb la seva secretària? Hi ha pocs casos al món com el de Carod: almenys jo, mai he conegut a ningú que tingui un concepte tan alt de si mateix i amb tan pocs motius".

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#23 amoscaciques, girona, 26/01/2010 - 14:44

Qui deu ser més "callo", en Sostres o la seva mare? ajjajaj

#22 Ignasi, BCN, 26/01/2010 - 12:16

En Sostres no s'entera, en Carod es preocupava per saber si el seu nen es prenia les pastilletes, si les mateixes que en Marc Sabartes va deixar de pendre i efectivament, ja no les prenia amb els consequents articles de llepaculs que li son tan propis.

#21 Ciudadano, bcn, 26/01/2010 - 11:34

¿Se imaginan que el pelón fuera hijo de Pérez-Carod? Ahora lo podemos llamar Salvador Pérez, y se entienden sus insultos de ñego resentido.

#20 sulfuro sulfuro, Barcelona, 25/01/2010 - 19:40

Pinotxo(Vidrá) Tienes razón en que Carod no es mi contrincante. Se bata él sólo para desaparecer del mapa político
Y sí me gustaría tener su cargo y no para chupar sino todo lo contrario
Limpieza, honestidad,libertad e igualdad
Política de Ciudadanos

#19 miquel, tarragona, 25/01/2010 - 17:27

Bona, Notario.