Publicitat
Política · 20 de Juliol de 2010. 12:32h.

De la Vega es vanta de "compromís amb Catalunya"

"La majoria dels catalans senten que formen part del projecte comú espanyol"

 De la Vega es vanta de "compromís amb Catalunya"

De la Vega i Montilla, en una imatge d'arxiu

La vicepresidenta del Govern espanyol, Maria Teresa Fernández de la Vega, ha manifestat en una entrevista a El món a RAC 1 que "hem entès que la societat catalana se sent defraudada després de quatre anys on hi ha hagut una tensió i confrontació molt gran encoratjada per el PP que ha acabat en una sentència dictada pel Tribunal Constitucional. "
 
"La societat catalana ha vist que no s'ha reconegut tota la seva ambició d'autogovern i de sentiment identitari que havia cristal.litzat a l'Estatut", ha reconegut, a més d'apuntar que "en aquesta manifestació hi ha una expressió d'incomoditat, de sentir-se dolguts, de sentir-se amb un nivell de frustració ".
 
"Tots hem d'entendre i respectar el sentiment identitari del poble català, la seva ambició, la seva voluntat d'autogovern. Creiem que hi ha marge, camins i possibilitats de donar cabuda a aquest legítim sentiment", ha indicat.

"El PSOE no ha donat un pas a la dreta. Ha fet una demostració de compromís amb Catalunya i amb l'Estatut que no té cap mena de dubte. Qui ha donat suport l'Estatut? El Partit Socialista", ha recordat.
 
De la Vega creu que "Catalunya encaixa perfectament a Espanya, jo crec que està encaixada. Però el problema és que els ciutadans catalans ho han de sentir així també". "La majoria dels catalans se senten catalans i també que formen part del projecte comú espanyol", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Josep, Sabdell, 21/07/2010 - 09:15

Si ho volen saber que ho consultin al poble de Catalunya, qui es aquesta senyora per parlar en nom del poble de Catalunya?

#8 Joan, Barceloneta, 21/07/2010 - 02:21

Com ho sap aquesta senyora que tants catalans formen part del "projecte comú amb Espanya"? Qui li ha dit? En qualsevol cas, la majoria de membres del PSOE no entren al projecte comú amb Catalunya

#7 joan, manresa, 20/07/2010 - 18:04

El Casal,1750 h.--No cal Sra.De la vega,no cal...dediqui els seus esforços cap altres causas..Ens mouen compromissos diferents..Miri Sra...Madam,sapiguer el que sent el Poble de catalunya només es pot fer d'una manera .Demanar a Catalunya que vol ser

#6 Magga, Barcelona, 20/07/2010 - 17:09

Sentint aquesta senyora, els qui coneixem la realitat catalana actual podem veure com són de mentiders els polítics. Un cop i un altre distorsionen la realitat per no haver d'acarar-la i solucionar els problemes. Fora els polítics professionals!

#5 Rasputina, Raspubarna, 20/07/2010 - 14:03

Jo també em vento. Mira que fa calor!