Publicitat
Política · 2 de Novembre de 2010. 14:40h.

Descomptes al peatge del Maresme abans de les eleccions

Nadal: "les accions del Govern no es prenen en funció de criteris electorals"

El Govern ha aprovat el sistema de reduccions específiques a determinats usuaris i recorreguts en el peatge a l’autopista C-32 al Maresme. Les reduccions s’ aplicaran en els peatges de la barrera troncal de Vilassar de Dalt i a l’accés de Premià de Mar als vehicles lleugers, per als desplaçaments de mobilitat obligada amb origen o destinació a la comarca, per als vehicles menys contaminants i per els d’alta ocupació.
 
El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, que ha comparegut a la roda de premsa posterior al Consell de Govern, ha explicat que la Generalitat treballa per “crear una cultura del peatge en la que sigui possible obtenir rebaixes molt importants en el sistema de gestió de les autopistes de peatge de Catalunya, sigui quina sigui l’administració de cadascuna”. A més a més, el Govern també aposta per “introduir la idea que el pagament per ús -el peatge- és una mesura que afavoreix la mobilitat”.

L’Acord aprovat s’emmarca en la Llei de mobilitat i preveu la transformació del sistema de peatges. L’objectiu és que es converteixi en una mitjà per gestionar el trànsit de vehicles i promogui, entre altres millores, la reducció de la congestió, l’increment de l’ocupació mitjana dels vehicles i la renovació del parc actual cap a vehicles menys contaminants.

Nadal, durant la roda de premsa de Govern
Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Pharmd731, wupttptw, 15/03/2011 - 02:19

Hello! eecgffg interesting eecgffg site!

#8 flim, tiana, 20/11/2010 - 16:45

a qui no us agradi, podreu continuar pagant el peatge sencer?

#7 Josep Ma., Terrassa, 03/11/2010 - 14:34

N'arriben a ser de mal xinats aquests governants.
El poble és incult i aborregat però ells ens consideren deficients mentals.
A quatre setmanes de les eleccions surten amb eixes petites rebaixes condicionades? I els 7 anys que fa que governen no se'n han recordat?
Que cabrons, que diría aquell

#6 26 díes i al carrer, Barcelona, 03/11/2010 - 12:58

Recordeu que si hi ha peatge entre Mataró i Tordera és gràcies a que el compañero José Borrrel va reconvertir l'autovía gratuïta prevista. Millor no recordar-ho oi Nadal?

#5 Francesc, Girona, 03/11/2010 - 08:11

Gemma ,tot això un any o dos abans ,no ?