Publicitat
Política · 17 de Novembre de 2021. 17:08h.

El Govern destina només onze milions a les famílies

El PP lamenta que “la prioritat són TV3 i Catalunya Ràdio amb 284 milions”

 El Govern destina només onze milions a les famílies

La diputada del Partit Popular de Catalunya, Eva Parera, denuncia que els pressupostos de la Generalitat només destinen 10,9 milions d´euros, d´un total de 38.139 milions, a polítiques de suport a les famílies, “ens sembla francament insuficient, i és un missatge molt clar que el Govern no creu a les famílies”.
 
La diputada Popular ha recordat que les famílies “són la base de la nostra societat i van ser claus per fer front a la crisi del 2008”. “Sense les famílies, aquesta crisi hauria estat molt més profunda, ja que molts pares i avis van ajudar els seus fills a pagar hipoteques i lloguers”, ha dit.
 
Parera ha explicat que, el 2020, el Govern “ja va reduir un 52%” les polítiques de suport a les famílies, “i ara només ho pugen un milió d'euros en relació amb l'últim pressupost quan estem davant d'una crisi econòmica importantíssima”. Així mateix, ha denunciat que, els darrers anys, “les polítiques de suport a la família han patit una rebaixa del 80%, que suposen 44 milions d'euros”.
 
Finalment, Eva Parera ha afirmat que “tenim més de 3 milions de famílies amb fills que necessiten rebre suport a causa de la crisi econòmica, però per a aquest Govern la prioritat són TV3 i Catalunya Ràdio amb 284 milions i acció exterior amb 67,2 milions”. "És més important gastar en delegacions exteriors que en família", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Fernando, Mataró, 18/11/2021 - 10:32

¿Y por qué iban a apoyar a las familias si les sale más barato y más rentable para sus bolsillos porque pagamos entre todos traer menas de paguita y voto cautivo?

#2 Cleofás Pérez Ambullo , Barcelona , 17/11/2021 - 21:27

Esa cantidad es evidente que es la destinada a “ sus” familias. Me entienden ¿verdad?. Y aún así, ¿les llegará?.

#1 Marcial Heredia, el circo de la tele, 17/11/2021 - 21:00

¿Familias, qué familias? Espere a que manden las de la CUP. Mientras empiecen a buscar tribu, una casa con ocho parejas y la camada será lo normal. Con el de la plataforma per la llengua por allí tirado, claro. Se van a enterar de como viven en la amazonia.