Publicitat

García Egea, a la corda fluixa

 El PP, trencat

El secretari general del PP, Teodoro García Egea, està a l’ull de l’huracà per la guerra oberta al partit entre Pablo Casado i Isabel Díaz Ayuso. García Egea, home de confiança del líder del PP, no tindria suport dins del partit.

Els barons del PP haurien exigit a Casado el relleu del seu número dos a canvi de donar-li suport en la disputa davant de Casado. Són moltes les veus dins del partit que es mostren convençudes que Teodoro és darrere de l'espionatge a Ayuso.

"Aquí hi ha un conflicte molt intens i el maneig d'aquest conflicte ha estat absolutament desencertat", ha manifestat el president de la Xunta, Alberto Núñez Feijóo.

Dins del PP parlen de situació insostenible i assenyalen que no es pot esperar un congrés extraordinari. A les xarxes socials circulen convocatòries per donar suport a Ayuso aquest cap de setmana davant la seu dels populars.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 19/02/2022 - 19:24

Realmente el PP esta en una situación insostenible.
¡Solo le falta un Alí para en lugar de Pepé ser un Babá!

#12 Leonor, Figueres, 19/02/2022 - 12:47

Esta gran politica y gran persona ya fulmino al coletas. Ahora espero que haga lo mismo con los socialistas casado y egea.

#11 El pecat original ibèrikc, Girona, 19/02/2022 - 12:38

L'enveja sens cap dubte, tots volen ser el nr. 1, a casa nostra passa el mateix, no hi ha res a fer. Mireu com l'afer del papa Sanchez i les sevea empresa beneficiaia d'un milió en subvencions, passa sensa pena ni gloria, ergo: Sanxes va liquidar tots el que el podíen destorbar i ara regna com un Calígula amb corbata

#10 Marcial Heredia, en el Circo me colé, 19/02/2022 - 11:45

Entre lanzadores de huesos de aceituna y las nuevas generaciones de niños de papá sin oficio ni beneficio se han cargado el partido.

#10.1 Fart de vividors del proces, Cataluña on no regeix el seny, 19/02/2022 - 12:33

# 10 les queda Ayuso , Feijo y recuperar a Soraya

#8 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 19/02/2022 - 10:35

Ya se verá como queda,parece ser que si no lo resuelven desde dentro, van a haber muchas puñaladas traperas y intento de manipulación para condicionar al público.

Aprovecho para compartir una charla de Julio Anguita que vi hace mucho tiempo, y creo que se adapta al presente por igual: https://www.youtube.com/watch?v=5JmS2KBe65s