Publicitat

Cambray els hi retreu que comparin la immersió “amb sis milions d'assassinats pel nazisme”

 Els excessos del PP

El conseller d'Educació, Josep González Cambray, ha mostrat el seu malestar amb el PP després que dies enrere la vicesecretària d'Organització del partit, Ana Beltrán, acusés el Govern d'emprar "l'estil feixista més pur" per "l'assetjament i l'assenyalament " a la família de Canet.

"Què ens queda per veure? ¿Arribarem a veure a Catalunya els que demanin que es pugui estudiar en castellà amb un braçalet marcat, perquè puguin ser assenyalats pel carrer, igual que feien els nazis amb els jueus?", es va preguntar.

“Comparen el sistema educatiu català amb 6 milions d'assassinats pel nazisme? És que és molt bèstia! És que costa fins i tot de creure! En un país democràtic i amb cultura democràtica això no podria passar”, ha lamentat avui Cambray al Parlament.

“A Espanya poden dir el que vulguin, tot s'ho val, però els asseguro que en aquesta cambra i en aquest Parlament no els ho permetrem. No tot s'hi val per un grapat de vots. Decència. Decència senyors i senyores del PP i prou de cinisme”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#24 El Españolito, Barcelona, 17/12/2021 - 11:32

¿Y en la investidura, cuando estaban todos con las pancartas con la espardeña pisando la esvástica cuando hablaba Ignacio Garriga qué? ¿O llamar franquistas y fascistas, y hablar de fascismo en el Parlament a diario qué? De eso no decimos nada. ¿Esas comparaciones sí son aceptables?

#23 M, Sabadell, 16/12/2021 - 11:18

Lo de decencia y cinismo que se lo explique a la familia de de Canet, y después al niño de 5 años.
Y que explique como se puede calificar el acoso y el boicot a la familia, y el aislamiento de niño y la propuesta de apedrearlos, ¿o fue real?

#21 Oriolgután, Marbella, 16/12/2021 - 09:27

Como siempre pasan de la bravuconería, al lloro y al victimismo sin solución de continuidad. Los que clasifican como fachas a todos los que no les ríen las gracias, los que señalan, acosan (a veces con violencia) y aíslan al disidente valiéndose para ello no sólo del rebaño de adoctrinados sino también de las instituciones tienen la piel muy fi

#20 Hermós, Palafrugell, 16/12/2021 - 08:32

Decència aquesta gent?
Quina decència tenen Arrimadas o Cayetana que han utilitzat als seus pobres votants per colocar-se a Madrid. Catalunya els importa una merda.

#19 La Carbo Cated, El Prat de Llobregat, 15/12/2021 - 21:03

estará hecho.
El único resarcimiento pena, sanción, etc... ejemplar y que lo sepan hasta en Ankara o en Melbourne.
No vale pío pío yo no lo he sabio.