Política · 19 d'Agost de 2022. 11:27h.

ERC retreu a Borràs voler “ser protagonista sempre”

"Que es trenqués el minut de silenci va ser una falta de respecte i d'empatia"

 ERC retreu a Borràs voler “ser protagonista sempre”

La portaveu d'ERC, Marta Vilalta, en una entrevista a RAC1, ha criticat l'actitud de Laura Borràs durant l'homenatge pels atemptats del 17-A i ha recordat que "el protagonisme de l'acte hauria de ser per a les víctimes, els ferits, els familiars i tots aquells que van ser copejats".

“Que es trenqués el minut de silenci va ser una falta de respecte i empatia. No tocava cridar i demanar explicacions, per això ens desmarquem d'aquestes actituds que no compartim”, ha afegit.

“No era el moment ni de ser corejada ni de tenir el protagonisme. Hi ha coses que no toquen, el millor hauria estat passar desapercebuda. Que les autoritats estiguessin des de la distància, sense intentar convertir-se en el centre d'atenció”, ha considerat, a més de sentenciar que “tot té el seu moment i el seu lloc. No cal ser protagonista sempre de tot allò que passa”.

D'altra banda, ha deixat clar que "no s'acceptarà la reconsideració de la suspensió de Laura Borràs perquè ens mantenim a l'aplicació del reglament del Parlament de Catalunya i hem de ser molt contundents amb qualsevol ombra de dubte en temes de corrupció".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Juan Carlos, Málaga, 19/08/2022 - 23:40

A Laurita todavía le queda muchas pataletas por dar. Los pijos y pijas son así...

#5 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 19/08/2022 - 19:50

¿Quién se entiende con Laura Borràs?
-Junts per Borrás, ninguno más

#4 És el que hi ha, Barcelona, 19/08/2022 - 15:50

La desgraciada conmemoració del 17 d'agost en va plena arreu, i cada vegada us feu més antipàtics a la vista de tothom

#3 Arnat, Barcelona, 19/08/2022 - 14:47

Ara els socis volen quedar be davant la opinió unanime de l'acte indecent protagonitzat per aquella hipocrita vanitosa. Desde el dia que la van elegir sabien que era la continuitat d'aquell sàtrapa torrat aficionat a fer estracanades ridicules, com el dia que va anar a tallar una carretera. Tots son igual pero els uneix l'atraco a l'erari public

#2 Neferu, Barcelona, 19/08/2022 - 13:59

No sé de què ve ara a queixar-se ERC si els que van actuar com a feixistes en l'homenatge a les víctimes precisament els ramats dels diferents rediles, ya se sabe que el rebaño obedecen a sus pastores, así que , a otro con esa comedia de condenar lo que les ordenáis que hagan. El que van fer és les vostres dades d'identitat.