Publicitat
Política · 5 de Febrer de 2010. 12:14h.

Esquerra acusa Chacón de no convidar-los al funeral

La ministra diu que no sabia com havia funcionat el protocol d'autoritats

 Esquerra acusa Chacón de no convidar-los al funeral

Chacón, a l'arribada del fèretre


Esquerra ha presentat una queixa davant Carme Chacón per no haver estat convidats al funera del militar John Felip Romerol que es va celebrar a la caserna del Bruc de Barcelona, segons informa El Mundo. La ministra els va explicar que no sabia com havia funcionat el protocol d'autoritats del funeral.

La Delegació del Govern a Catalunya es va informar a aquest diari que, en els casos d'actes funeraris, el més habitual des del punt de vista del protocol és cursar una nota informativa a les diverses administracions explicant que es celebra el funeral, però sense fer cap tipus d'invitació. Després, cada responsable institucional decideix si va al funeral en representació d'aquesta institució avisada.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 antoni, sant joan d'espi, 06/02/2010 - 10:49

ERC ha perdut el nord definitivament. Visca els independentistes de REAGRUPAMENT!!!!

#3 Juan, Barna, 05/02/2010 - 20:41

La Chacón si fuese tan maliciosa como era antes de ejercer de ministra de defensa (es un puesto que imprime caracter) seguro que les hubiese invitado a una acto parecido, con la intención de ponerles en evidencia. Pero, ahora es persona seria y eso obliga

#2 sulfuro sulfuro, Barcelona, 05/02/2010 - 14:33

No me creo que capos de ERC que nunca se pierden una foto solamente aparezcan donde se les invita
Matan dos pájaros de un tiro: No asistir que es lo que les pide el cuerpo y encima criticar a la que antes lucía en su camiseta Rubianes somos todos

#1 Fran, Llinars, 05/02/2010 - 13:28

No entenc res d´aquets,ara es queixen d no poder sortir a la foto quan es tracta d´un soldat d´Espanya,q no parlaba catala ni era votant d´ERC, quan altre dia estan contra desfiles i tot el q sigui militarisme espanyol.Qui no els conegui q els compri.