Publicitat
Política · 3 de Juny de 2022. 21:35h.

L'advocat Daniel Vosseler fitxa un ex dirigent de CDC

Francesc Sànchez dirigirà la campanya per concórrer a les municipals

 L'advocat Daniel Vosseler fitxa un ex dirigent de CDC

L'advocat Daniel Vosseler, que intentarà concórrer per segona vegada a les eleccions municipals, ha fitxat l'exdirigent de Convergència i també advocat, Francesc Sànchez (Sant Boi de Llobregat, 1971), per dirigir la campanya.

Sànchez, ex regidor a Vilanova i la Geltrú (Barcelona) i procedent de la JNC, va ser un dels homes forts de CDC quan el partit estava liderat per Artur Mas.

El dirigent es va encarregar de coordinar el règim intern del partit i la comptabilitat de la formació. Anteriorment era responsable de l'estratègia judicial del partit.

El febrer de 2017 va ser detingut per la Guàrdia Civil i posteriorment posat en el marc de les actuacions policials pel 3% i el suposat finançament il·legal de Convergència. "No tinc res a amagar i em poden investigar de dalt a baix”, va declarar.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 lali, Barcelona, 28/10/2022 - 12:22

Menudo engaño de tío. El segundo de Vosseler se lo ha cargado por no tener ni puñetera idea de llevar una campaña. Lo contrataron para desmantelar pdcat i sacar a los presos de la cárcel. Entre este imputado, y el famoso médico también con problemas judiciales poca expectativa presenta.

#5 Andreu, Barcelona, 21/06/2022 - 09:10

Jo tampoc entenc com el que va començar com una plataforma veïnal i que va haber de ser partit ara ja sigui portada per un “personatge” que només es conegut per l’escàndol i amics poc recomanables. Un advocat que triomfa contracte a altre que no te mes sortida que aquesta. Mentres el nou candidat deixa a banda a tots qui el van posar on es

#4 Rosa, Barcelona, 20/06/2022 - 09:14

Ya no me sorprende nada. Hombre fuerte de CDC? Lo contrataron para cerrar pdcat. Punto y bola. Ni sabe que es una campaña y mucho menos como jefe de campaña de nadie . Es extraño que alguien que irrumpe nuevo se asocie con este ejemplar

#3 Auxili!, Chez Titole, 04/06/2022 - 10:20

Un altre Sanchez, no, per favooooor!!

#2 Maria, Vilanova i la Grltrú, 03/06/2022 - 23:44

Patètic