Publicitat
Política · 19 d'Abril de 2020. 11:59h.

Puigdemont retuiteja insults contra els Comuns

Recomana un fil a twitter que els considera “la cosa més repugnant, falsa, immoral i verinosa"

 Puigdemont retuiteja insults contra els Comuns

L’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha recomanat a twitter la lectura d’un fil del militant independentista Francesc Abad on insulta els Comuns i afirma que són “la cosa més repugnant, falsa i immoral i verinosa del nostre panorama polític”.

“Entretingut i interesant de debò, @francescabad!”, ha exclamat Puigdemont. En aquest fil, Abad explica “quan i com vaig prendre consciència que tot aquest món dels Comuns i ICV és la cosa més repugnant, falsa i immoral i verinosa del nostre panorama polític”. També ha agraït a Puigdemont que hagi donat visibilitat a la seva piulada: “un honor, President!”.Abad explica que va ser votant del PSUC i d’ICV fins el 2008, quan explica que aquests van “entrar amb bulldozers arrassant tot d'espais de memòria de la Batalla de l'Ebre i fosses on es van mal enterrar centenars de combatents republicans, triturant les seves restes”.

“No ho van fer els perversos kumbergents, sinó ICV-EUA i el tripartit. Vam mobilitzar-nos, vam fer l'impossible per aturar aquella barbaritat, per salvar les restes dels combatents de la batalla d l'Ebre. No serví d res. Els iniciativeros arrassaren amb tot”, afegeix.

“Allò em commocionà. M’obrí els ulls a aquesta doble moral, doble discurs, repugnant falta d'ètica, farsa, en el que s'havia convertit aquest món ICV/Comuns”, apunta.

“De llavors fins ara la misèria moral de tot aquest món dels Comuns no ha deixat de créixer. Estem davant el projecte polític més miserable que mai haurem conegut: falsos, mancats de qualsevol ètica, instrumentalitzant la situació dels més necessitats només per obtenir rèdit polític”, afegeix.

També els titlla d’”incompetents premium que només excel·leixen en alimentar la seva menjadora, mentiders i manipuladors per sistema, i tot fent-ho des d'un insultant discurs de superioritat moral darrere el qual amaguen la seva misèria ètica i política”.

Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#28 Flanagan, Tabarnia City, 20/04/2020 - 09:22

El cobarde del twitter,ya le queda menos para pisar Estremera.

#27 EduardR, BCN, 20/04/2020 - 09:20

Está aburrido el hombre.... y claro, demasiado tiempo libre.

#26 Ojotuerto, Calafell.tab, 20/04/2020 - 04:43

Tests ràpidos masivos y mascarillas Buenas, las Fpp2. Tests ràpidos masivos y mascarillas Buenas, las Fpp2. Tests ràpidos masivos y mascarillas Buenas, las Fpp2. Tests ràpidos masivos y mascarillas Buenas, las Fpp2. Todo lo demás es la tontería de este payo, Vivales, bueno para nada

#25 Sapastre Tractorianu, Vic Tractoria, 20/04/2020 - 00:28

La Colau i Cia : repugnantes, falsos e inmoral y venenosos ..... vaya vocabulario se gasta el president de la generalitat fugado ..... se descalifica y se califica ..... como un chorizo quinqui.

#24 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 19/04/2020 - 20:02

https://www.dolcacatalunya.com/2020/04/asi-cuenta-una-enfermera-de-bellvitge-como-dejan-morir-a-los-pacientes-por-los-criterios-de-ingreso-de-la-generalitat/