Publicitat
Política · 19 de Maig de 2022. 12:50h.

Quatre anys més de Colau

L'oposició, desesperada després de l'anunci de l'alcaldessa de repetir

 Quatre anys més de Colau

El PP considera que “és una emergència de ciutat desallotjar Colau de l'alcaldia a les eleccions municipals següents”. Els populars detallen que Colau vol un tercer mandat “per acabar de destrossar la ciutat” i recorden “el desastre que ha provocat en els darrers dos mandats”.

“Una inseguretat desbocada, una manca de neteja molt evident, un urbanisme lamentable i una guerra aferrissada contra el vehicle privat”, afirmen.

“Barcelona explotarà en qualsevol moment, i serà a la propera legislatura, a les properes eleccions és imprescindible treure Colau de l'alcaldia”, detalla el president del grup municipal, Josep Bou.

El portaveu municipal de Junts a Barcelona, Jordi Martí Galbis, ha denunciat que “un tercer mandat d’Ada Colau com alcaldessa seria una pèssima notícia per Barcelona i els barcelonins”.

Ha destacat que “el balanç dels 8 anys de d’Ada Colau seran una llosa i la pitjor herència pel futur Govern municipal”, i ha assegurat també que “Junts és l’única alternativa real per garantir el canvi urgent i necessari a la capital catalana”.

Per la seva banda, Valents considera que Barcelona “no superarà cap altre mandat destructiu de Colau”. La líder del partit, Eva Parera, lamenta que "Barcelona ha estat víctima d´un còctel d´independentisme i radicalisme d´esquerres, apòstols del decreixement".

“Per als barcelonins no és una alegria que Colau es torni a presentar. Si no ha trobat lloc al Govern de Pedro Sánchez, no ho hem de pagar els ciutadans de Barcelona”, sentencia.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#6 Bcn en comú, Barcelona, 19/05/2022 - 18:29

En aquesta actriu de medio pelo, activista, la que no entraria mai en política, que només seria per una legislatura, bla bla bla, ja va per la tercera, com els barcelonins no ens la treiem de sobre a les urnes, la tenim per secula in secolorum, de terminator per tots els districtes de la ciutat, fins que quedi feta pols

#5 Leonor, Figueres, 19/05/2022 - 17:23

Cuatro años mas con esta tipa y es el final de barcelona.

#4 Protágoras, bcn. España, 19/05/2022 - 16:23

Azua dijo que Colau "debería estar sirviendo en un puesto de pescado" Fue muy criticado por los "canceladores" que ajenos a la proporcionalidad que debe existir entre el delito cometido y la pena impuesta pidieron la expulsión del escritor de la RAE. Tenía más razón que un santo.

#3 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 19/05/2022 - 15:30

Mientras en Barcelona lloran en Madrid se frotan las manos. La fiesta va por barrios, o lo disfrutas o lo sufres. Es difícil de entender, con el tirón que tiene en Madrid por qué nunca se presenta allí.

#2 Víctor, Barna, 19/05/2022 - 15:15

El mejor ejemplo de degradación de Barcelona es tener a esta tipa de Alcaldesa.