Publicitat
Política · 4 de Juny de 2012. 12:35h.

Solidaritat crea un fons per pagar les multes dels peatges

En cas que els multats guanyin el recurs, es destinarà a finalitats socials o es retornarà

 Solidaritat crea un fons per pagar les multes dels peatges

Bertran , en una roda de premsa

Solidaritat Catalana per la Independència (SI) ha creat un fons bancari per ajudar a pagar les multes que els arribin als ciutadans per no haver volgut pagar els peatges d'autopista, amb la finalitat d'evitar embargaments mentre es tramiten els recursos en els jutjats.

Uriel Bertran ha anunciat la creació d'aquest fons, que compta amb un capital inicial de 5.000 euros, i ha demanat als ciutadans, entitats i organitzacions diverses que hi facin aportacions. "El fons es gestionarà amb total transparència i publicitat i, en el cas que es guanyin els recursos contenciosos administratius interposats per recórrer les multes, els diners del fons es destinarà a finalitats socials o bé els donants podran recuperar les seves aportacions", ha indicat.

En realitat, ha explicat, el fons actuarà com una "caixa de resistència" per poder afrontar les multes que aquesta formació política considera "il·legals" i que el Servei Català de Trànsit (SCT) està imposant als conductors que s'han negat a pagar peatges.

Publicitat
Publicitat

33 Comentaris

Publicitat
#22 Estafat, Bcn, 05/06/2012 - 00:30

ABANS:
Cap problema, no passarà res, no poden multar, no s'haurà de pagar.

ARA:
Embargaments, judicis, pagar les multes, enviar calers al seu compte.

UFFFFF....... Gràcies Uriel, Gràcies Tena.

#21 pepito, barcelona, 04/06/2012 - 21:54

jajajajajaj ya veremos cuanto dinerillo del fondo el Lopez (que lo hace muy bien....)

#20 Bistrot, Bcn, 04/06/2012 - 21:00

Jo vaig sentir al Tena I l'Uriel quan garantitzaven que no ens podíen multar I ens convidaven fervorosament a fer els #novullpagar. I ara què? A on els hi envío la meva multa per que me la paguin? Tena paga!

#20.1 Francesc, Badalona, 05/06/2012 - 09:06

És que que no poden multar ho diu fins i tot el sindicat del mossos. Si multen, s'ha de fer un recurs que és el que ja sabiem els ciutadans ben informats. Tu ets de l'altre grup (suposant que sigui cert que has fet novullpagar).

#19 Víctor, L'H, 04/06/2012 - 19:01

Qui, després d'haver llegit tot l'article, pensa que SI ha mentit a aquells que han fet abstenció davant els peatges... o bé no té capacitat lectora, o bé sol pensar que tots els polítics menteixen o amaguen coses. En general, aquesta persona té un greu problema.

#18 Séneca, Barcelona, 04/06/2012 - 17:36

Com sempre, patètics en tot el que fan. Hi han problemes més importants a solucionar! Atur, misèria ciutadana, inseguretat, immigració descontrolada, espoli intern (Millets