Publicitat
Política · 12 de Febrer de 2013. 09:53h.

Una jove socialista esbronca els seus 'caps'

"Sou els responsables del que està passant" des d'"un hotel de cinc estrelles"

 Una jove socialista esbronca els seus 'caps'

Beatriz Talegón

La secretària general de la Unió de Joventuts Socialistes, Beatriz Talegón, va protagonitzar un discurs durant la Internacional Socialista que es celebrava en un balneari de Cascais, en què va esbroncar els líders socialistes presents.

Talegón, exregidora de l'Ajuntament de Tabanillas del Campo (Guadalajara), els va acusar de "promoure la revolució des d'un hotel de cinc estrelles a Cascais, arribant en cotxes de luxe". "Us exigim d'una vegada per totes que la Internacional tingui sentit, no feu que els joves ens n'avergonyim", va afegir.

"Estem aquí compromesos amb vosaltres, els mal anomenats líders, perquè sou els responsables del que està passant. Estem pagant les conseqüències de la vostra manca d'acció o de la vostra acció. No tenim cap tipus de suport de la Internacional Socialista, no us preocupem en absolut", va assegurar.

L'exprimer ministre grec Yorgos Papandreu va respondre que "no som el Fons Monetari internacional o el Banc Mundial. Els que som aquí no lluitem des d'hotels de cinc estrelles, lluitem als carrers, en els sindicats, en els nostres països".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 luisa, terrassa, 13/02/2013 - 10:36

En la Vanguardia de hoy hay un articulo sobre sta señorita que sus compañeros denuncian que ella es la primera que no puede hablar porque durante su carrera la han enchufaDO 5 A DEDO, Y EL EXTRAORDINARIO SUELDAZO QUE COBRA, que ningun joven cobra. primero hay que mirarse uno , y luego denunciar,

#7 CanRauxa, Seva, 12/02/2013 - 20:17

Dues opcions: o la foten al carrer o li donen la seva part a la menjadora... Voto pel segon...

#6 pepe, andorra, 12/02/2013 - 19:38

Q cachondo el representante griego de la familia papandreu, vaya chiste mas bueno. Este es mejor q Gila. Un socialista luchando en las calles, en los sindicatos por algo q no sea el mismo y su sueldo no existe.

#5 Victor, BCN, 12/02/2013 - 18:15

on treballa aquesta noia? segur que ès funcionària del partit ò de l'administraciò... es a dir, que viu dels nostres impostos i vol fer carrera... o no?

#4 GUIM, Barcelona CATALUNYA, 12/02/2013 - 16:50

Beatriz, t'has equivocat de partit. El partit socialista està podrit des de fa dècades i no té solució. Com pots estar treballant en un projecte que et fa vomitar?