Publicitat
Política · 28 d'Abril de 2009. 15:18h.

30.000 euros per una acta de regidor de CiU

Un regidor de Vacarises va negociar la venda del seu escó municipal

Josep Maria Córcoles, l'únic regidor de Convergència i Unió de la localitat de Vacarises, va negociar la venda -sense aconseguir-la- de la seva acta de regidor a canvi de 30.000 euros. Segons informa el diari El País, la negociació es va realitzar amb el pare -Martí Cos- del segon de la llista de CiU -Jordi Cos-, perquè aquest ocupés el càrrec. Aquestes negociacions, que es van fer com a mínim en tres ocasions, van ser gravades.

Córcoles va enviar a Cos un projecte de text de dimissió, i en un ple municipal, realitzat en l'època en què estava negociant la venda de la seva acta -estiu de 2008-, va anunciar la seva intenció de dimitir en el futur. Finalment, no hi va haver acord, perquè Cos només oferia 20.000 euros. L'alcalde d'aquesta localitat, en la que governa un tripartit, és del PSC. Córcoles ha negat haver realitzat aquestes negociacions, assegurant que els 30.000 euros són el preu per la venda d'un quadre.

Per la seva banda, la direcció de CDC ha difós un comunicat sobre això, afirmant que "CDC té obert un expedient informatiu a nivell territorial pels fets denunciats pel Sr. Cos.
Aquest expedient s’està instruint seguint els estatuts del partit". S'afegeix que "una vegada s’hagi instruït, s’elevarà al comitè executiu nacional perquè prengui la decisió que pertoqui. Si es demostressin els fets, aquest expedient podria acabar amb l’expulsió del partit de tots els implicats".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Kropotkin, Vic, 28/04/2009 - 19:50

Lo veo razonable. Además del sueldo están los "extras" no cotizables. Además, por muy inútil que seas nunca quedarás mal en comparación con el resto de lameculos enchufados en puestos similares. Un caramelo de trabajo, vamos...

#2 luisa r.r.v., OLOT, 28/04/2009 - 18:44

Normal: la política es un negocio como otro cualquiera.

#1 sulfuro sulfuro, Barcelona, 28/04/2009 - 16:02

¿Escó? Es co....jonut cómo ponen en valor algunos patriotas de CiU el resultado de la confianza de sus correligionarios