Publicitat
Política · 27 de Març de 2014. 21:02h.

"A Aznar no li fan ni cas"

Anasagasti diu que l'expresident es pensava que "seria el far que guia el govern"

"A Aznar no li fan ni cas"

Una imatge d'Iñaki Anasagasti i l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias

El senador del PNB, Iñaki Anasagasti, ha criticat aquest dijous l’exlíder del Partit Popular (PP), José Maria Aznar, i ha afirmat que després de la seva sortida de la presidència del Govern espanyol “es pensava que seria el far que guia el govern i es troba que no li fan ni cas”.

Anasagasti ha afegit que “Aznar deu tenir unes crisis d’identitat molt serioses”, en referència a la seva etapa postpresidencial i a la seva relació amb l’executiu espanyol i el PP que presideix Mariano Rajoy.

Pel que fa les relacions entre Espanya i Catalunya, Iñaki Anasagasti ha afirmat que el Govern de Rajoy està actuant amb “absència d’intel·ligència política” en el procés sobiranista de Catalunya.

L’exdiputat i històric dirigent nacionalista basc ha apuntat que “no entenc com es pot actuar amb tanta poca destresa”, tot assenyalant que “ara es repeteix l’estratègia d’excitar l’espanyolisme” que va fer Aznar durant l’etapa del lehendakari Juan José Ibarretxe al capdavant del govern basc.

Unes afirmacions que ha fet en el marc de presentació del seu llibre ‘Jarrones chinos’ (Esfera de los Libros), en què explica la seva visió de la transició i explica anècdotes sobre expresidents com Arias Navarro, Adolfo Suárez, Leopoldo Calvo-Sotelo, Felipe González, Aznar i José Luis Rodríguez Zapatero.

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, que ha presentat el llibre d’Anasagasti, ha definit el senador del PNB com un polític que “sempre diu el que pensa, encara que molesti, i ha dit que “és capaç de conèixer les habilitats i mancances dels personatges del seu llibre”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#3 luzbell, barcelona, 28/03/2014 - 13:18

ojo al dato este individuo tiene la doble nacionalidad venezolana y española donde tributa el dinero que tiramos con el aqui en España

#2 pip, igualada, 27/03/2014 - 23:22

Aquests dos estan fatal, nano. Cada dia pitjor.

#1 Scott, Lérida, 27/03/2014 - 22:25

En cambio, a Anasagasti aun hay gente que le hace caso.

Su peluquero, por ejemplo.

#1.1 lo macot, de Ratera, 27/03/2014 - 23:26

molt be leridano. Tu deus de ser d la casta d funcionaris que el regim enviava a les provincies pq vigilessin els indigenes a veure si en feien alguna. El teu argument per criticar Anasagasti és parlar del seu perruquer. Enhorabona. Quin nivell. Com els del cni. Així m'agrada amb intel·ligència ..

#1.2 Pan con tomate , El Puig de la guilla, 28/03/2014 - 20:36

¿Que pasa, a este fulano no se le puede criticar que se haya pasado la vida con una ensaimada en la cabeza? Toda la vida chupando del estado al que tanto critica. Y tu, ¿le defiendes por?? No me lo digas, ambos sois separatistas, claro. Además, el pertenece al gremio de los meapilas ¿tu también??