Publicitat
Política · 5 de Febrer de 2010. 17:02h.

A Benach ja no li fa por Reagrupament

"En la feina d'ERC al Govern hi ha bastants encerts"

El president del Parlament, Ernest Benach, ha assegurat que no l’amoïna el sorgiment de Reagrupament: “és una bona notícia que hi hagi més projectes independentistes, a més del d’Esquerra”, ha dit, afegint que el seu partit ha de seguir “estirant la corda” per a la independència. En aquesta línia, Benach està “esperançat perquè veig que les coses estan canviant i van en bona direcció”.

En una entrevista al programa 'Actualitat viva' de Comunicàlia, el dirigent d'ERC ha assenyalat que "això de proclamar la independència demà passat a mi m'encantaria jo ho firmo ara mateix, però se'm fa difícil imaginar com". Benach no està "amoïnat" per Reagrupament, "estic esperançat perquè veig que les coses van per bon camí. Que Esquerra en pot treure més o menys rendiment? Això és relatiu, ja ho veurem".

Per últim, ha indicat que "la societat acaba posant a tothom al seu lloc". "En el cas d'Esquerra en la feina que s'ha fet al Govern hi ha bastants encerts. A vegades, tapats per massa soroll, no ho nego", ha afegit.

Carretero, amb Puigcerós i Carod, quan encara era un dirigent d'ERC
Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Paquito Chocolatero, Tarragona, 06/02/2010 - 01:43

"El Tribunal Supremo ha condenado a los dirigentes de ERC, Carod-Rovira y Joan Puigcercós, a pagar las costas del procedimiento judicial que iniciaron contra el periodista Federico Jiménez Losantos por recordar sus vínculos con Terra Lliure y ETA.

#4 Pau, Reus, 05/02/2010 - 23:15

ja t'hen farà quant perdis la cadira

#3 ricardito, Barcelona, 05/02/2010 - 19:51

Benach debe de ser el "guardián entre el meneo".Hemos aprendido otros no caerán al precipicio,debe querer decir.Claro que no sabemos si para él la independencia es caer o quedarse.Pero vamos es su problema.Salud y república

#2 pere, pirineu, 05/02/2010 - 18:32

Benach, em recordes al sabateru quan parlava de "desaceleracion". A les properes eleccions us veig per darrere REAGRUPAMENT.Aixì sigui.

#1 sulfuro sulfuro, Barcelona, 05/02/2010 - 17:57

A Benach no le da miedo Reagrupament.
A lo que tiene pánico y difícilmente lo podrá evitar es a perder su trono en el Parlament
Podrá volver a Reus después de haber vivido como un cuento de hadas y seguro que regresará con bolsa más llena que al salir