Publicitat
Política · 28 de Febrer de 2011. 12:00h.

A Bozal li sembla ara "perfecte" el dret a decidir

La consellera de Justícia encara no ha decidit si votarà a la consulta de Barcelona

A Bozal li sembla ara "perfecte" el dret a decidir

Pilar Fernánez Bozal

La consellera de Justícia, Pilar Fernández Bozal, ha assegurat que el dret a decidir "em sembla perfecte, no hi ha cap problema, em sembla molt bé". Qüestionada sobre si anirà a votar el pròxim 10 d'abril a la consulta que se celebra a Barcelona, la consellera ha dit que "com a iniciativa civil em sembla perfecte però encara no he decidit si aniré a votar”.

Pel que fa al referèndum independentista d'Arenys de Munt, la titular de Justícia ha manifestat que no s'ha posicionat mai sobre les consultes i ha recordat que en el seu moment va complir “l'ordre del delegat del govern a Catalunya”.

En una entrevista a El món a RAC 1, ha apuntat que "hi ha més sentències en català que demandes que es presenten en llengua catalana", fet que demostra que "fallen els ciutadans o la informació que tenen respecte la utilització del català en l'àmbit judicial”.

La consellera ha advertit que la gestió de Justícia necessita un traspàs total de les competències, atès que “sense això no es pot donar una justícia ràpida i eficaç". També ha indicat que "els jutges catalans no volen marxar del país, fet que no passaria si s'hagués traspassat Justícia i no s'hagués deixat a mitges".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 pappagalletto blu, barcelona, 01/03/2011 - 10:35

Pel que es veu, la Sra. Bozal (Sra. Morrió, pels indepes) no es vol mullar. Cal conservar el silló...

#10 laila, barcelona, 01/03/2011 - 08:15

I a mi em sembla perfecte el dret de la Sra. Bozal a decidir si està a favor o en contra del dret a decidir.

#9 Ferran, VIC, 28/02/2011 - 17:56

Benvinguda! :)

#8 para diderot, vielha, 28/02/2011 - 17:37

. Lo primero aclararte de que soy un buen abogado. Lo segundo, cuando defiendo a un cliente, sea catalanoparlante, casellanoparlante, o lo que sea, no hago distinciones, Preparo el caso lo mejor que puedo y utilizo todos los recursos legales para defenderlo. Somos profesionales no politicos. OK?

#7 joan, manresa, 28/02/2011 - 16:46

El Casal,16,35 h.-U trobem correcte,are es Consellera de Justicia,i ha de cumplir amb la seba feina i defensar la ideologuia del govern del cual forma part. Es inteligent i molt cumpetent,donem-li marge,ens pot donar alguna alegría..,i no patexi,vagui a votar,fará un gran favor al Govern i al Pai