Publicitat
Política · 18 d'Octubre de 2013. 08:46h.

"A Camacho no se la creuen ni al seu propi partit"

El director de Método3 demandarà la presidenta del PPC "per dos milions d'euros"

El director de Método3, Francisco Marco, ha detallat alguns punts del seu llibre “El Método” sobre el dinar entre Alícia Sánchez-Camacho i l’exparella de Jordi Pujol Ferrusola, Maria Victòria Álvarez. Ha atacat la presidenta del PP a Catalunya i ha confirmat que “Demandaré Alícia Sanchez-Camacho per dos milions d'euros” per trencar el pacte de confidencialitat.

El director de Método 3 ha acusat Sánchez-Camacho d’arruïnar-li la vida: "Aquesta senyora per tapar les seves vergonyes ha provocat la detenció de 4 persones innocents", i ha afegit que "se'm va emportar per davant a mi i a tres persones de la meva empresa".

Marco ha reiterat que Camacho estava al cas de la gravació del dinar i que va enganyar el seu partit: "jo crec que la mateixa Alícia Sánchez-Camacho enganya el seu partit... Jo crec que Camacho quan va posar la denúncia va dir als seus companys de partit: realment em van gravar". I ha conclòs que "ara per ara no se la creu ningú, ni en el seu propi partit".

D’altra banda Marco ha parlat també de l’informe de la UDEF en plena campanya electoral de les eleccions al Parlament de Catalunya i que acusava de presumptes irregularitats la família Pujol i Artur Mas. El llibre de Marco dóna el nom del presumpte autor, i en aquest sentit el director de Método 3 ha instat el president de la Generalitat a denunciar-lo.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#8 Supè, Barcelona, 19/10/2013 - 09:47

El recanvi de la Sra Sanchez Camachoserà la Sra Dolrs Montserrat Monserrat , una noia "guai" de St Sadurni que xerra pels descossits i les fot pel broc gros, per defensar les postures anticatalanes del seu partit

#7 dionís, Caldes de M., 18/10/2013 - 16:08

Camacho n'és filla de guardia civil xusquero .
forma part de la marabunta franquista que des de la mort del general colpista mosseguen a tort i a dret víctimes d'un fanatisme rabiós i desbocat contra els catalans

#6 manel, molins de rei, 18/10/2013 - 14:14

Sembla mentida que avui Casper, Bejota, Spannish i companyia encara no diuen res....... de manipulació de TV3, Grup Godo, subvencions; recordar que el llibre d'aquest Sr. l'editorial es del grup del Mundo que a vegades pels personatges d'alt es la Biblia. je je je je

#5 domador de floreros amb microfons , Gualba, 18/10/2013 - 14:12

Discrepo. Si que se la creuen al seu partit, perquè avui dia, bona part de la defensa d'un partit no és basa en qüestions racionals, sino de fe, i la fe no enten de raons. És com creure en la santissima trinitat.

#4 Antonio, Barcelona, 18/10/2013 - 10:12

Cuní despontó todo cunado al final le pregunto si Martorell había trabajado para él. Por supuesto lo nego rotundmente y entonces le mostro un contrato de renting de un coche de Metodo 3 donde el conductor era el propio Martorell.
Se le desencajó la cara.
Todos mientes para salvarse el culo