Publicitat
Política · 28 de Juliol de 2009. 22:10h.

"A Carretero no l'han pogut comprar"

El periodista Miquel Giménez surt en defensa del líder de Reagrupament

"A Carretero no l'han pogut comprar"

El periodista Miquel Giménez, a l'esquerra, durant un programa a 'Com-Ràdio'

El periodista Miquel Giménez surt en defensa del líder de Reagrupament, Joan Carretero -"no l'han pogut comprar", diu-, després que els jutges hagin obert de nou una querella contra el polític independentista, que ja havia estat arxivada. En un article publicat al diari El Mundo, afirma que "jo no crec en les casualitats, i menys en política", i afegeix: "Carretero, amb la seva aposta per una nova formació política, Reagrupament, s'ha convertit en algú molest per a l'establishment català, molt molest", i diu també que" Joan Carretero és una persona seriosa".

Giménez atribueix la reobertura del sumari al fet que "Carretero és una víctima potencial perquè és un home d'honor, íntegre i patriota. A Carretero no l'han pogut comprar ni amb càrrecs ni amb poltrones". Finalment, assegura que "estic convençut que aquesta segona querella acabarà com la primera", i que "la imatge de Carretero no patirà ni una sola esgarrapada".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Rosa, Barcelona, 29/07/2009 - 23:24

Es cert. Com que a Carretero no l'han pogut comprar, ara li posaran tants pals a les rodes com els sigui possible. Amb Carretero i Reagrupament, els polítics nostres de cada dia, veuen perillar el seu stato quo.

#9 Carles Puyol, CATALONIA is not spain, 29/07/2009 - 12:52

Amics d'ERC (sempre us he votat fins ara), en Carretero te molt bona part de raó i és molt sa dona la raó al qui la te i quan la te. Visca Catalunya lliure!!!

#8 Carles, Manresa, 29/07/2009 - 12:06

Que un home de la categoria política i moral com Carretero estigui silenciat i vagin a per ell perquè no prosperi ho diu tot del nivell d'aquest país. Endavant, Reagrupament!

#7 Constantí, Vilanova i la Geltrú, 29/07/2009 - 11:54

A Marga:
Intueixo que ets d'Esquerra i que et molesta les crítiques de la que és objecte el teu partit.
Et recomano serenor i anàlisi profund de l'actuació dels qui admires. Veuràs que els únics que han traït i perdut electors (300.000) són ells.

#6 marga, BCN, 29/07/2009 - 10:58

la diferencia entre esquerra i el carretero es que aquest darrer te un centenar de tiradors de floretes profesionals a canvi dels futurs carrecs que esgarrapin a esquerra