Publicitat
Política · 3 de Novembre de 2021. 14:52h.

“A Catalunya agredir un policia porta premi”

Carlos Carrizosa: “et fiquen de tertulià a Catalunya Ràdio”

“A Catalunya agredir un policia porta premi”

El diputat de Ciutadans, Carlos Carrizosa, ha recordat al Parlament que “els sindicats policials dels Mossos d'Esquadra han denunciat recentment el que ells van anomenar el servilisme del seu Govern davant de la CUP i continuar sent moneda de canvi entre partits”.“Aquesta mateixa tarda es constituirà al Parlament una comissió per lapidar públicament la policia. Una comissió que, a més, serà presidida per la CUP”, ha lamentat en aquest sentit. També ha apuntat que “només en aquest pont els mossos han detingut trenta-set persones, la majoria lladres multireincidents per delictes violents”.

“I la urgència, senyor president, no és desarmar els Mossos davant els incívics o davant els delinqüents. La urgència és dotar-los dels mitjans suficients per protegir la llibertat dels ciutadans preocupats per l'augment de la inseguretat ciutadana”, ha afegit.

“Ja està bé que a Catalunya agredir un policia surti gratis o fins i tot porti premi, perquè et fiquen de tertulià a Catalunya Ràdio. Això erosiona i desanima la policia, aquesta mateixa policia que ha de protegir la llibertat d'investigar els delictes i prevenir-los patrullant”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 03/11/2021 - 19:59

Lo que pasa en Catalunya es terrible, pero no es nuevo. En los años 30, los anarquistas, ahora cuperos, consiguieron el apoyo de Companys, se armaron e hicieron barbaridades. Por eso Cambó, Puig i Cadafalch y muchos más del partido nacionalista de Prat de la Riba apoyaron a Franco.

#1 no soy nadie, barcelona, 03/11/2021 - 17:18

y la triste respuesta es: "Sí, ¿y?"