Publicitat
Política · 14 de Juny de 2020. 18:36h.

"A Catalunya la rebuda va ser magnífica”

El cap de la UME diu que van trobar "afecte, estima i respecte"

"A Catalunya la rebuda va ser magnífica”

El Tinent General Luis Martínez Meijide, responsable de l'operació Balmis, explica en una entrevista a La Razón que la rebuda que van tenir a Catalunya i el País Basc va ser "magnífica, extraordinària”.

"Potser a Catalunya vam tenir més presència i possibilitat d'interacció, perquè al País Basc van ser missions molt puntuals i l'Exèrcit va estar més. Però quan anàvem no teníem temps per fixar-nos ni en colors d'un, ni en símbols ni en llaços... anàvem a resoldre un problema i no a crear-lo", afirma.

"Però la realitat, la de veritat, és una realitat d'afecte, d'estima i de respecte. Però a Barcelona no només va ser la UME, els regiments de Barcelona són els que han donat la cara i han fet l'esforç principal. La gent ha de veure que el seu regiment, el que hi viu, està al seu servei", conclou.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#8 Neferu, Barcelona, 15/06/2020 - 12:15

Claro que fue magnífico porque el pueblo era el que padecía el desamparo de las instituciones. Como siempre el pueblo va por un lado y el procés va por otros.

#7 Joan del Bages, Manresa, 14/06/2020 - 21:53

Sàbies , constructives i molt nobles paraules. Moltes gràcies i que cregui que la immensa majoria de la societat catalana té aquest tarannà tot i que els que fan més "soroll" no li tinguin.

#6 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU PONTELA PONSELA LA MASCARETA PER SEGURATAT PER TU I PER TOTS HE TOTS I PODREN GUANYAR SI ENS LA POS, LOS MILITARES ESPAÑOLES ESTAN CON LOS ESPAÑOLES CATALANES VASCOS NO ASEN DIFERENCIAS AJUDAN A , 14/06/2020 - 21:45

Donde han dado un GRAN EJEMPLO LOS MILITARES asido en los ESTADOS UNIDOS ,. Que le han dicho a SU LOCO Presidente NO LOS MILITARES NO ESTAN PARA ATACAR A SU GENTE Si no para Defenderla CUANDO El majareta Presidente queria cargar a los Militares contra los Mnifestantes Y ESTOS HAN DICHO NO Contra nuestra gente NO ..

#5 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU PONTELA PONSELA LA MASCARETA PER SEGURATAT PER TU I PER TOTS HE TOTS I PODREN GUANYAR SI ENS LA POS, NO PODIA SER UNALTRA MANERA LA REBUDA MAGNIFICA VENIAIS A AJUDAR A CATALUNYA NO A PERJUDICAR, 14/06/2020 - 21:30

Estos hombres Estos Militares fueron los Primeros en DESCUBRIR QUE ESCONDIAN LES RESIDENCIES DE CATALUNYA Gent morta dintra de elles . No tenia que ser nada agradable el espectaculo y haun no hay ningun detenido POR DEJAR MORIR TANTA GENTE MAYOR EN RESIDENCIES .. Baran fer una gran Feina poniendo en peligro su vida tambien .Gracias

#4 Tabarnés puro, Barcino, 14/06/2020 - 21:25

Gente de honor que honran su juramento de servir y defender a los ciudadanos de su país. Compárenlos con la piara de tipejos totalitarios que se dedican a entorpecer y amargar la vida a sus conciudadanos como los que se dedican a cortar carreteras, vías de ferrocarril o la Meridiana cada semana. Yo tengo claro con quién me quedo.