Política · 15 de Gener de 2021. 19:00h.

"A Catalunya s'està jugant amb foc amb la democràcia"

Manuel Trallero, periodista: "Ajornar les eleccions és una cacicada"

"A Catalunya s'està jugant amb foc amb la democràcia"

El periodista i escriptor Manuel Trallero ha afirmat, en la seva secció al canal de YouTube de Xavier Rius, que ajornar les eleccions catalanes és "una cacidada". Trallero és de les poques veus discordants al mapa mediàtic català amb la decisió adoptada pel Govern i la resta de partits.En la seva opinió, “si som bons per anar a treballar, som bons per votar" i ha advertit que "a Catalunya s'està jugant amb foc amb la democràcia". Trallero ha recordat el tuit del director de comunicació de JxCat, Pere Martí, que ha afirmat després de l'ajornament que "ara tenim més temps per guanyar bé".

D'altra banda considera que "La Vanguardia i El Periódico estan creant un clam popular pels indults" i es mostra sorprès per com l'independentisme ha marcat distàncies amb el que ha passat als Estats Units perquè el trumpisme i el procés "s'assemblen com dues gotes d'aigua".

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#13 Decebut, bcn (tbn), 16/01/2021 - 17:25

Jo em qüestionaria si a Catalunya mai hi ha hagut realment democràcia, perquè em consta admetre que el règim pujolista dels últims 40 anys amb el seu control de la societat per tots els mitjans disponibles es pugui qualificar així.

#11 Neferu, Barcelona, 16/01/2021 - 11:54

Una cacicada y de las muy gordas pero, no sé porqué razón al gobierno catalán se les permite hacer este tipo de cosas que a otros gobiernos no se les permitiría , y con esto privilegios ellos, los del govern, se creen impunes y con un derecho sagrado a hacer y deshacer a su antojo sin que nadie mueva un dedo.

#10 Viçens, Sant Celoni, 16/01/2021 - 10:49

A Cat fa molt que vàrem traspassar les líneas de la democracia. El primer moment va ser quan no es respecta la llei i les normes de convivència amb el pretext del "mandat del poble": pel folre la divisió de poders
Finalment i ara quan cal dues terceres parts per reformar l'Estatut i parlen de 50% per "Banana-Republicanitzar-Tractoria"

#9 Joan Ferrandis, Barcelona, 16/01/2021 - 09:52

En Cataluña no hay democracia; Pujol, con la colaboración del PSC-PSOE, PP, UGT y CCOO instauró, como diría Tarradellas, una dictadura blanca. Es decir, pasamos del franquismo de los años 70 al Pujolismo, que viene a ser lo mismo, pero sin muertos. Es necesario acabar con este régimen perverso.

#8 Vigatano, Vic, 16/01/2021 - 09:31

Echo de menos al pedo dando lecciones