Publicitat
Política · 9 d'Abril de 2009. 13:34h.

"A Catalunya també faria falta un canvi de govern"

Felip Puig creu que Montilla "no té la força suficiente per a rellevar el conseller Saura"

"A Catalunya també faria falta un canvi de govern"

Una reunió del Govern

El secretari general adjunt de CDC, Felip Puig, ha lamentat en declaracions al programa El Dia de COMRàdi que des de Catalunya el president de la Generalitat, José Montilla, no segueixi l’exemple de Madrid i remodeli el govern. “I a Catalunya? També faria falta un canvi de govern però no ho podem fer. El president Montilla no pot canviar el govern, no té la força suficient per rellevar el conseller Saura”, per aquest motiu, ha dit Puig.

 “Fem una escena de teatre i renovem el pacte d’entesa. I fan un blindatge, una expressió que fan servir ells i que em fa molta gràcia, davant qualsevol circumstància política que pugui anar malament a Catalunya, per mantenir al preu que sigui el poder pel poder a Catalunya”, ha reblat Puig.
 
En la seva opinió, la remodelació del govern Zapatero evidencia que “el PSC serveix per obeir i no per influir. Madrid no ens ha tingut per res en compte, no s’ha pensat en Catalunya en aquesta remodelació”. A més, segons Felip Puig amb els nous titulars es pot entrar en una època “d’involució autonòmica”.

“A la gent propera al PP ja els està bé el senyor Chaves com a titular d’administracions territorials. Comparteixen aquesta idea d’una Espanya uniforme, d’una Espanya que intenta tancar, i que ni el PP s’havia atrevit a fer en les seves millors èpoques, l’Espanya de la transició, el pacte constituent, aquests 30 anys de desplegament autonòmic uniformement a la baixa”, ha afegit.

 Sobre les properes eleccions europees del 7 de juny, Felip Puig ha dit que, malgrat la decisió del BNG de presentar-se amb ERC i Aralar “des de CiU intentarem que no suposi la fi de Galeuscat. Després de les eleccions ens trobarem les 3 formacions i seurem i reflexionarem com seguir amb Galeuscat més enllà de l’acció política conjunta a Madrid i Europa”.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Torrescárcela, Barcelona, 10/04/2009 - 00:48

Un cambio no basta. es necesario un cataclismo político que se lleve a todos estos socialistas de la "zona alta" aburguesados y putrefactos que iban a traer el pragreso pero no han traido q paro e incultura. El nacionalismo está de capa caida.

#6 sulfuro sulfuro, Barcelona, 09/04/2009 - 23:27

En la foto parecen los Caballeros de la Tabla Redonda.
Pero el Rey Arturo no hubiera armado caballero a una señora, como la que aparece en primer plano a la derecha, capaz de dar a su escudera un puesto de 50000€ por media jornada.
Eran otros tiempos.

#5 sulfuro sulfuro, Barcelona, 09/04/2009 - 23:05

No es suficiente con cambio de gobierno. Hay que terminar con un sistema que perpetua el dominio del nacionalismo sobre la democracia.
Los catalanes no podemos tolerar por más tiempo que identidades o los sucios manejos
priven sobre libertad e igualdad.

#4 luis, barcelona, 09/04/2009 - 20:46

TOTALMENTE DE ACUERDO
hace falta un gobierno que no ROBE, ESTAFE, EXPOLIE Y MAL EMPLEE lo que recauda con el IMPUESTO DE SUCESIONES

que en el EXTRANJERO llamado ESPAÑA no se paga

#3 Montse, Catalunya arruinada pel tristpartit, 09/04/2009 - 15:42

La gent acostuma a aprofitar les vacances per fer cultura, per practicar idiomes o per visitar llocs emblemàtics. Els que no, van de vacances als lloc on hi tenen les arrels familiars i culturals. On és el Montilla? Domcs a les espanyes, la seva pàtria.