Publicitat

El vicepresident se'n va de seguida per no perdre el vol a Nova York

El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, s'ha abraçat a Joan Puigcercós després del seu discurs, però ha marxat de seguida -acompanyat del secretari general de Vicepresidència, Rafael Niubò- per agafar el cremallera. Carod marxa de viatge oficial perquè aquest diumenge i dilluns, té un viatge institucional a Nova York, durant el qual presentarà davant de Nacions Unides l’estratègia catalana de cooperació multilateral al desenvolupament de la Generalitat, un document que fixa els criteris i prioritats en relació a la cooperació al desenvolupament amb organismes de caràcter multilateral.

Serà en el marc del seminari Governs descentralitzats i nou multilateralisme, que el Govern organitza conjuntament amb la Universitat de Nacions Unides (UNU) i en què diversos experts analitzaran les diferents formes de cooperació descentralitzada i l’aposta per una major participació dels governs descentralitzats en els organismes multilaterals.

Un objectiu amb el qual el Govern treballa de forma prioritària. Durant el viatge institucional, el vicepresident del Govern també presidirà la cloenda de la trobada de les comunitats catalanes de l’Amèrica del Nord, que se celebra des de divendres i fins diumenge a la ciutat de Nova York. La comitiva oficial del viatge està integrada per la viceconsellera d’Afers Exteriors i Cooperació, Roser Clavell; el delegat de la Generalitat als EUA, Andrew Davis; el director general de Cooperació al Desenvolupament i Acció Humanitària, David Minoves, i el responsable de l’Àrea de Comunitats Catalanes a l’Exterior, Rafael Caballeria.

Carod, durant l'acte, amb Carme Capdevila i Jordi Portabella
Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Kropotkin, Vic, 17/10/2009 - 19:01

Es lógico. ¿Que sería de los EEUU sin la presencia del catalanismo? ¿Sabian Vdes. que Obama proviene de Reus y habla aranés en la intimidad del despacho oval?

#4 MARC-SABATES.COM, Barcelona Catalunya //*//, 17/10/2009 - 15:53

Visca Josep Lluis !!!
Visca Catalunya Lliure .

#3 Doctor Gràcia, BARCELONA, 17/10/2009 - 15:44

Ah! i sobretot, no cal que tornis

#2 Tinot, Barcelona (Carod DESPILFARRADOR), 17/10/2009 - 15:44

Si para entregar un papel en la sede de la ONU hay que enviar a 4 personas, ¿para que demonios sirve el embajador catalán en Nueva York (20.000 euros mes de sueldo)?

http://corruptonian.blogspot.com/2009/10/carod-se-va-de-turismo-nueva-york.html

#1 Tinot, Barcelona (Carod Despilfarrador), 17/10/2009 - 15:41

Es importante destacar que la embajada catalana en Estados Unidos está a 1.500 metros de la sede de las Naciones Unidas. Si es tan importante que la ONU reciba un listado con los próximos despilfarros de Carod, no hubiera sido más lógico que lo entregas