Publicitat
Política · 24 de Gener de 2023. 14:53h.

A ERC li falten dos vots encara que pacti amb el PSC

Els Comuns ja han advertit amb "trencar l'acord" si es modifiquen els Pressupostos

A ERC li falten dos vots encara que pacti amb el PSC

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha explicat que la negociació dels Pressupostos "segueix oberta". "La seva aprovació és una prioritat, és la llei més important. És una necessitat de milions de catalanes", ha remarcat.

"Són els Pressupostos més alts dels últims 17 anys", va insistir la portaveu, a més d'assenyalar que "cal veure la voluntat real del PSC per aprovar-los. Si no es quedarà així en evidència els últims dies".

Plaja ha assegurat que "el Govern ha fet tots els gestos amb el PSC i també amb Junts" i ha reconegut que "només hi ha l'escull de la B-40".

En aquest punt els Comuns ja van advertir la setmana passada que trencaran l'acord amb ERC "si hi ha un sol euro" als macroprojectes del Hard Rock, Quart Cinturó i ampliació de l'Aeroport de Barcelona que exigeix el PSC per recolzar els comptes

"Si hi ha un sol euro al Hard Rock, la B-40 i l'ampliació de l'Aeroport, es trenca el nostre acord", va sentenciar Jéssica Albiach, a més d'afirmar que Pere Aragonés li havia donat la paraula que no hi hauria cap partida pressupostària per a aquests tres projectes.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Marc de Vich, Vich, 24/01/2023 - 16:32

Me gustaría que alguien les preguntara a estos señores de ERC y PSC y a los de ECP, ¿de qué vamos a vivir? Sin energía, 9 molinos de viento en el Empordà, son de risa, sin petróleo y a expensas de la inversión de España. A ver ¿a quién quieren engañar?, con esta gente CAT, no es viable, las cuentas no dan, y España no va a pagar más, espab