Publicitat
Política · 12 d'Abril de 2013. 17:25h.

"A Espanya no funciona res"

Jordi Pujol es mostra "confiat" en el desenllaç dels presumptes casos de corrupció que afecten els seus fills

"A Espanya no funciona res"

Pujol, durant la presentació del llibre

L'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, ha dit que "a Espanya no funciona res", durant la presentació de l'últim llibre de Santiago Carrillo, El meu testament polític.

"A Espanya no funciona res, no funciona el Tribunal Constitucional, no funcionen els partits, no funcionen les Corts, no funciona el Banc d'Espanya, que ha fet una actuació desastrosa en el que es refereix a controlar el sistema financer, no funciona el Suprem, i no funcionen les autonomies", ha remarcat.

Pujol s'ha referit a la darrera interlocutòria del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per recordar que "després de 25 anys d'immersió lingüística no hi ha un problema lingüístic al carrer, ni per als catalanoparlants, ni per als castellanoparlants. El respecte a la llengua és un problema de tanta transcendència com el respecte a les competències o al finançament".

L'excap de l'executiu català, quan se li ha preguntat pels presumptes casos de corrupció que afecten els seus fills Oriol i Jordi, ha reblat que "n'estic molt confiat en aquest sentit. Estic encaparrat naturalment per les coses que van sortint, però estic molt confiat en canvi en el que pot ser el descabdellament final de tot aquest tema".

A l'acte hi han assistit, a banda de Pujol, l'expresident de la Generalitat, José Montilla, i el líder d'Iniciativa, Joan Herrera. També la vídua i dos fills de l'exdirigent comunista.

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#29 Santi, Cabrils, 14/04/2013 - 13:48

Hay que tener cara dura para hacer una afirmación así como la que ha hecho Pujol. No funcionará nada en España, pero parece que el trinque de la pasta por parte de la familia Pujol desde el primer trinque con Banca Catalana 2000 millones de pesetas y todos los casos hasta ahora, eso si funciona.

#29.1 xavier, granollers, 14/04/2013 - 17:14

Santi, què va dir el jutge de banca catalana? i dius que han robat? algún jutgeh a condemnat pujol? tu confons el diari el mundo amb la justícia.tens ganes de que el tanquin per que li tens mania? però això no s'ajusta a llei. ETA va fer els atemptats dels trens a madrid,...? el mundo diu que si.

#28 Boadicea, Salt, 14/04/2013 - 11:28

Es verdad, si funcionara algo, usted abuelo Pujol y sus hijos ya estarían en la trena.

#27 Kropotkin, Vic, 13/04/2013 - 23:31

Tengo curiosidad x saber cómo nos verán en otros países sabiendo q tenemos un mundial. ¡Qué honor, que orgullo! Bueno, os dejo, voy a comerme un trozo de melón podrido que he visto en la basura....mejor hundidos....juas, juas

#26 xavier, Granollers, 13/04/2013 - 20:35

Ui, quants insults, us imagineu que ja l'haguéssin declarat culpable? sou com el kukuxlan, com la santa inquisició, sempre apunt per cremar bruixes i heretjes ,,, A mi em faria vergonya opinar només segons sentències de diaris. Cremem en Mas també?? ui no ja ha quedat clar que no tenia res a suissa

#26.2 Bibiana, Sabadell, 13/04/2013 - 23:27

Xavier, xato, vols dir que no confons Pujol amb Mas i Suïssa amb Liechtenstein?.

#26.4 xavier, granollers, 14/04/2013 - 17:08

Bibiana, mira el diari embustero el mundo de fa uns mesos i veuràs que es deia a Mas i Pujol,.en tot cas tornem a començar: de tot allò res...la policia dient que no en sabia res i el mundo ho pubilicà i tots ens ho vàrem creure. fins que un jutge no digui res no hi ha culpable.i no soc de CIU, xata

#25 Terraxa, Terrassa, 13/04/2013 - 20:10

La prova més evident de que no funciona res és la quantitat de Millets, Pujols i Barcenas que s'han passejat amunt i avall movent milions de calers sense que ningú els digués res, mentre que a la resta de contribueints per mig cèntim sospitós ens foten una declaració.
Pot estar ben tranquil.