Publicitat
Política · 23 de Maig de 2021. 10:12h.

"A Irlanda va haver-hi morts"

Joan Canadell, diputat de JxCat: "Ara és un dels països més rics de la Unió Europea"

El diputat de Junts, Joan Canadell, ha posat com a exemple Irlanda apuntant que "ara és un dels països més rics de la Unió Europea" malgrat que "va haver-hi morts". El representant de JxCat, que ha estat entrevistat aquest dissabte al programa Preguntes Freqüents, també ha manifestat que "si cal" anirà més gent a la presó.

"Els irlandesos van fer una primera DUI i va fracassar, i després van tenir un govern unionista durant molts anys i al cap de 18 anys Irlanda esdevenia un estat independent" ha afirmat Canadell. "A Irlanda se'n van sortir i ara és un dels països més rics de la Unió Europea" i ha recordat que "va haver-hi morts a Irlanda". "Irlanda avui és un dels països més rics de la Unió Europea i Catalunya pot ser un dels països més rics de la Unió Europea" ha recalcat en la seva intervenció.

L'expresident de la Cambra de Comerç de Barcelona també ha apuntat que "si l'Estat no vol negociar no ens queda altra cosa que un embat democràtic". Canadell, repreguntat sobre si ha d'anar més gent a la presó, ha afirmat que "si cal sí".

Publicitat
Publicitat

74 Comentaris

Publicitat
#80 Carlos Gomez, bestia mab forma humana, 29/05/2021 - 15:23

"En Irlanda hubo muertos"

I a França terapeutiques guillotines

#79 LoisA, Tabarnia, 25/05/2021 - 09:52

Una persona que lleva una careta Puigdemont en su coche...este es el nivel.

#78 Sergi, bcn, 24/05/2021 - 19:21

Os imaginais que pasaria si alguien de VOX, PP o el PSC hubiera dicho algo parecido? Por suerte tienen más cabeza que este personaje de comic.

#77 Tirant, Bcn, 24/05/2021 - 15:10

Estic segur i que ell i la seva família estan disposats a immolar-se i caure sota les bales de l'exèrcit espanyol ... Falataría més!

#76 BJMR, Bilbao, 24/05/2021 - 14:55

Lo que quería decir en realidad: Cataluña será uno de los países más fuertes, pero primero tenemos que arruinarla por completo (a la mayoría de la ciudadanía, no nosotros que nos lo seguimos llevando calentito) para luego levantarla de nuevo.