Publicitat
Política · 10 de Setembre de 2021. 10:12h.

A la defensiva a Catalunya Ràdio

Aragonès recorre a l’”emergència climàtica” per justificar el no a l’ampliació de l'Aeroport

A la defensiva a Catalunya Ràdio

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, en una entrevista a Catalunya Ràdio, ha posat com a arguments l’”emergència climàtica” o la “reducció d’emissions” per justificar el ‘no’ del Govern a l’ampliació de l’aeroport. “Hem de fer una ampliació de manera diferent”, ha reivindicat, a més de criticar que la proposta de l’Estat “tenia un impacte mediambiental complex”.

Aragonès, que ha assegurat tenir “tota la confiança en el vicepresident Puigneró”, ha lamentat que “hi ha hagut una pressió perquè s’acceptés els interessos corporatius d’AENA. Els seus dirigents es comporten més com a dirigents polítics que com a gestors empresarials”.

"La gestió de l’Aeroport s’ha de fer des de les institucions catalanes. És una anomalia el model centralitzat de l’estat espanyol”, ha indicat, a més de remarcar que “el que està intentant amagar el govern espanyol és la divisió que tenen dins del govern”.

"Quan les infraestructures les gestiona l'Estat, sempre afavoreix el gran Madrid”, ha afirmat. També ha considerat que “un augment dels vols intercontinental ha d'anar acompanyat a com es van reduint les emissions de la indústria aeronàutica”.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#18 JOSEP PAGES EL AVI DE CARDEDEU, ARAGONES MAL PRESIDENT PER CAT, 10/09/2021 - 20:44

JA Una gran DIFERENCIA Cuan EL GOVERN ESPAÑOL Don diners a la COMUNITAT DE MADRID ,Per millorar algo . AQUESTA NO I POSA CAP PEGA ,DIU SI DE SEGUIDA .En Canvi CATALUNYA ES DIFERENT Li donen DINERS I NO VOLEN FER LES MILLORES .Que fa molts anys que estenen que fer .CATALUNYA Anira sempre malament " CON PITJOR MILLOR " Ja u diuen he

#16 Masias , Mis posaderas , 10/09/2021 - 13:53

Realmente a Don Pedrito el aeropuerto se la sopla lo que le interesa de verdad es la charca de la Ricarda

Le trajeron los Reyes magos un tirachinas y quería estrenarlo con los amiguitos cazando ranas

#15 Marti , Palafrugell, 10/09/2021 - 12:46

Tothom sap que si no es preserva La Ricarda en 3 anys la temperatura de la terra haura aumentat 5° Y aixo un país que el que vol es salvar al mon no s'ho pot permetre.

#14 A., Barcelona, 10/09/2021 - 12:44

En uns 10 anys els avions seràn híbrids elèctrics/solars/hidrogen i el rídicul que està fent la GENERALITAT i el món llacista encara serà més gros. La Ricarda? Amb els diners que generaria aquest nou aeroport es podrien crear 20 nous parcs naturals i plantar mil.lers i mil.lers d'arbres. ADN superior català? jajajajajaja. Quin "chiste".

#13 Masias , Mis posaderas , 10/09/2021 - 12:01

Solo por dar ideas

Y si lanzan a los viajeros con catapultas ?