Publicitat
Política · 24 d'Agost de 2010. 19:58h.

"A la gent de CiU ja li ha entrat tremolor de cames"

Ferran destaca les "desercions" cap al partit de Laporta

"A la gent de CiU ja li ha entrat tremolor de cames"

Joan Ferran, en una imatge d'arxiu

El diputat del PSC, Joan Ferran, ha assegurat en el seu bloc que "a la gent de CiU ja li ha entrat tremolor de cames". Ferran ho justifica en el fet que "li ha faltat temps a l’inefable David Madí per criticar la campanya blanca i explicativa que ha presentat el PSC".

El dirigent socialista també ha destacat que "estan nerviosos perquè els fets comencen a desborda’ls, i proliferen en els seus rengles desercions significatives que van a parar a la formació que lidera Joan Laporta".

Segons Ferran, "els convergents pretenen amagar la realitat dels fets, els gràfics, l’obra de govern i els avenços en el terreny de l’autogovern i el finançament. Artur Mas i el nucli dur del pinyol se les prometien felices jugant amb la pastanaga de l’independentisme i el suposat dret a decidir, i no diguem airejant un fantasmagòric Concert econòmic que saben que no és factible".

I ha afegit que "si amb l’ajut d’en Félix Millet no van tocar ni el flabiol avui en dia ja no són capaços de programar ni un concert de simbombes".

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#27 joan, manresa, 26/08/2010 - 16:58

El Casal,16,45 h.-Mítel..ya posa la seba cançoneta.Ai Sr.Ferrán,sí CiU no existís us muririau..Miri Sr.de la crosta,quí ya li tremolen las caçoletas es al PSC,sinó,a que venen las declaracions multiples de la fractura soc..el NO dret a decidir etc..

#26 kim, hospi, 26/08/2010 - 11:07

Perque el PSOE(PSC) en comptes de explicar el seu programa electoral fa critica CONSTANT contra CiU? es evident que el PSC NO TE CAP PROGRAMA ELECTORAL excepte continuar fabricant aturats i endollats... com sempre.

#25 Esperança, Barcelona, 26/08/2010 - 10:57

Doncs si a CiU li tremolen les cames, l'Hereu com deu estar? Més valdria que s'amagués sota el llit, viuriem més trànquils.

#24 Paula, bcn, 25/08/2010 - 21:40

Aqui s´anuncien Abertis, Criteria, Gas Natural, etc per tant...

#23 Paula, Barcelona, 25/08/2010 - 21:37

Aquesta web censura els comentaris. Suposo que és sociata