Publicitat
Política · 10 de Desembre de 2021. 10:29h.

A la recerca de 250.000 vots

Sense representació constitucionalista a Tarragona, Lleida i Girona

A la recerca de 250.000 vots

El Manifest Constitucionalista, ‘per una Catalunya valenta; en defensa de la legalitat, la pluralitat i la lleialtat a Espanya' es presentarà, la setmana que ve, a Tarragona, Lleida i Girona.

“En aquestes tres províncies el constitucionalisme no té, en aquests moments, representació al Congrés dels Diputats. Els 250.000 vots que van rebre els partits constitucionalistes no van servir de res, es van perdre”, lamenten els promotors.

“Amb la voluntat de posar en relleu l'empobriment de Catalunya a causa del procés independentista i de la presència del populisme d'esquerres i independentista a les institucions, dues de les presentacions es duen a terme a les Cambres de Comerç. El Manifest té com a objectiu el ressorgiment de Catalunya en tots els àmbits”, afegeixen.

“El que passa a Catalunya és qüestió d?Estat i afecta el conjunt d?espanyols. Volem una Catalunya líder, lleial amb el conjunt d'Espanya, no una Catalunya que es proclami diferent o superior”, subratllen.

Les presentacions seran -totes a les 19.30 hores- el proper dimarts 14 de desembre a Tarragona, el dimecres 15 de desembre a Lleida i el dijous 16 de desembre a Girona.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 BEJOTA, bcn, 13/12/2021 - 16:25

¿ Por qué la gente no va a votar? PODRIA SER PORQUE UNA PERSONA VALE UN VOTO O TRES SEGÚN DONDE VIVA. Y EL SEPARATISMO ESTÁ MÁS DIFUNDIDO EN LAS POBLACIONES PEQUEÑAS.SE HIZO UNA COSTITUCIÓN A FAVOR DE LAS MINORIAS (NACIONALISTAS).ME CONFORMO CON QUE EN LAS DEL 14 -F ,EL SEPARATISMO PERDIO CASI 700 MIL.

#2 Neferu, Barcelona, 10/12/2021 - 13:25

Es una vergüenza cívica que en esas localidades los constitucionalistas no vayan a votar. Si no votamos somos cómplices del mal gobierno que tenemos,

#1 Yomismo, Sevilla, 10/12/2021 - 11:35

VOX se quedó a 5.000 votos de quitarle el segundo escaño al PSC por Tarragona. Esperemos que los votantes del PP y CIUDADANOS de las provincias de Gerona, Tarragona y Lérida miren los resultados de las catalanas del 14-F y concentren su voto en VOX en las generales. En Barcelona CIUDADANOS y PP seguramente tampoco sacarán diputados nacionales