Publicitat
Política · 6 d'Agost de 2010. 22:02h.

A la recerca de diputats al Parlament

La CORI de Reus celebrarà un 'càsting' per trobar candidats

A la recerca de diputats al Parlament

Ariel Santamaría, regidor de la CORI a l'Ajuntament de Reus

La Coordinadora Reusenca Independent (CORI), que té un regidor -Ariel Santamaría- a l'Ajuntament de Reus, ha informat que ha organitzat un càsting per trobar candidats a les eleccions al Parlament.

En un comunicat, afirma que "com alguns i algunes ja sabreu, la CORI té interès a presentar quatre llistes provincials per a les eleccions al Parlament de Catalunya de 2010, que previsiblement se celebraran el proper 24 d'octubre".

"Atès que", s'afegeix, "per tal de trobar candidats i candidates adequats, és complicat anar de poble en poble per reclutar el personal més juantxi que hi hagi, proposem una nova manera d'escollir candidats i candidates, similar a la que vam utlitzar per fer l'ordre de la llista de les municipals de 2007".

I s'anuncia que "hem creat una nova secció a la nostra web anomenada 'Càsting', en la que es publicaran els vídeos que, voluntàriament, ens envïin els possibles candidats per tal de defensar la seva voluntad de formar part de les llistes electorals amb el nostre partit".

Segons la Cori, "les persones que visitin la web podran emetre diferents valoracions per a cada vídeo publicat, i els que obtinguin millors puntuacions populars formaran part de les candidatures de la CORI per Tarragona, Barcelona, Lleida i Girona".

A la secció, s'afirma que "inaugurem aquesta nova secció del web amb la crida d'Ariel Santamaria als i les juantxis de Catalunya per tal que presentin la seva proposta de candidatura, personal, per formar part de les llistes provincials de la CORI per a les properes eleccions al Parlament".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Jaime, el Vandrell, 08/08/2010 - 12:14

He encontrado mi voto, para votar a Ribera o a la super ego Rosa Diez o a los muermos del PP me quedo con Ariel, este va de cara y todos sabemos que es un pallaso.

#8 Jimmy Jummp freedom, Barcelona, 07/08/2010 - 18:59

Nacionalísmo catalan corrupto independentísmo subvencionado con dinero público = frikismo folklórico pueblerino minoritario; gracias a Dios. Y luego dicen por allí que los (espanyols) son cutres y bla, bla, bla, dígo si lo son, este grupito determinado.

#7 Jaume, Manresa, 07/08/2010 - 17:50

Carles, de Malgrat: A mi el que mirin o pensin els de la resta de l'estat me la sua. Igual que el que pensin els de Burkina Fasso, Cambodja, Iemen o el Paraguai. El mateix interès tinc en el que pensin els ecspanyols. Pel que veig a tu t'afecta molt.

#6 fidel, gracia, 07/08/2010 - 16:48


Como siempre, aquí siempre gobiernan frikis.

#5 Ramon, St. Cugat, 07/08/2010 - 11:54

Santfeliuenc....seriositat? a qui li demanes? a mi???? un senzill currant, un senzill votant? Seriositat li ho demanaria a en Tena, a en Carretero, a en Laporta...a aquests que demostren no tenir-ne. No a mi. I si, me'n fio mes de l'Ariel!