Política · 16 de Juny de 2009. 17:45h.

A la recerca del vot anti immigrant

PP i la Plataforma x Catalunya es disputen Badalona amb barris d'elevada immigració

A la recerca del vot anti immigrant

Xavier Garcia Albiol

El president del grup popular a l’Ajuntament de Badalona, Xavier García Albiol, que va aconseguir set regidors a les darreres eleccions municipals amb una campanya 'dura' sobre immigració, ha tornat a recuperar el tema. García Albiol ha reptat l’alcalde de la ciutat, Jordi Serra, a un debat públic –amb el format que ell mateix decideixi- sobre el model de desenvolupament dels barris de la ciutat que tenen una major presència d’immigració.

El dirigent del PP ha destacat que determinats barris de Badalona tenen elevats percentatges d’immigració que, al seu entendre, requeririen l’aplicació de polítiques específiques. “A Badalona ja tenim quatre barris que tenen més d’un 30 per cent d’immigració, i Jordi Serra no està fent res per donar resposta als problemes que això comporta”, ha explicat García Albiol. Els barris que més preocupen a García Albiol són La Pau, amb un 36,5 per cent d’immigrants; La Salut, amb un 35,6 per cent; Artigues, amb un 35 per cent; i Sant Roc, amb un 34,6 per cent.

 “Als barris amb un alt percentatge d’immigració es multipliquen els problemes de convivència, sobretot perquè hi ha una part important d’aquesta immigració que procedeix de societats amb valors i costums molt diferents als nostres”, ha afegit. “Ignorar aquesta realitat només és donar carta blanca a que els barris vagin perdent població autòctona i es converteixin en zones de segona categoria”.

García Albiol no està sol. Representants de la ultradretana PxC de Badalona i representants de la Plataforma de Vecinos de Artigues-Sant Roc es van reunir el passat dia 5 per parlar del tema de la mesquita del carrer Santiago alhora que va difondre a Youtube un vídeo xenòfob en el que tractava Badalona d'"Al-Badalona"
 
El partit de Josep Anglada, de cara a les eleccions al Parlament del 2010, ha començat a fer proselitisme amb actes al Vallès, Baixa Llobregat i el Garraf. Anglada protagonitza una campaña ("A peu de carrer") mitjançant la qual ha repartit ja uns 100.000 targetons de la formació a localitats com Castelldefels, Gavà, Terrassa, Viladecans o Sant Feliu.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 Joan, barcelona, 17/06/2009 - 14:23

holacausto, apartheid, genocidio de ruanda, ... La semilla de estos asesinos la plantaron descerebrados que hablaban como algunos de los que aqui opinan. Cuidado! un dia podeis estar en el otro lado. Leer a Bretch: \"cuando vinieron por vecino ...\"

#14 Integració o deportació, Fora killos i delinqüents!, Lleida, 17/06/2009 - 14:12

Core ara el problema de lleida seràn els morenos..En canvi els barris amb més delinqüència i xusma són els barris on el 90% parlen castellà,els típics barris de quillos i gitanos on els xarnegos és creuen els reis..A Lleida sobren xarnegos i gitanos

#13 Constantí, Vilanova i la Geltrú, 17/06/2009 - 09:51

Tenen raó està ple de espanyols. No és veu un català per enlloc...

#12 Francesc, Terrassa, 16/06/2009 - 23:42

El PP antiimmigrant??? Si ens van omplir el país de moros i sudaques... Recordeu l\'alcalde d\'El Egido, del PP, que tenia centenars de moros treballant per ell. El PP ha fomentat l\'allau immigratòria al país i el PSOE l\'ha continuat.

#11 Core, Lleida, 16/06/2009 - 23:39

Des de Lleida, tot el suport pel Xavi Garcia Albiol!! Quan vaig pel carrer, la majoria de vianants són morets i africans... Això no pot ser!!!