Publicitat
Política · 14 d'Abril de 2021. 12:54h.

A les ordres de Puigdemont

Aragonès intenta desbloquejar l'acord amb l'expresident

A les ordres de Puigdemont

El vicepresident de la Generalitat en funcions i candidat d'ERC a la presidència, Pere Aragonès, ha assegurat aquest dimecres que ha mantingut contactes amb l'expresident i líder de Junts, Carles Puigdemont, i el secretari general d'aquesta formació, Jordi Sànchez, per desencallar la investidura.

Aragonès ha explicat en una entrevista a Catalunya Ràdio que va parlar amb Puigdemont fa uns dies, en "una conversa cordial i aclaridora", i que manté un contacte constant amb Sànchez, que forma part de l'equip negociador de Junts. També ha insistit en la necessitat de formar govern com més aviat possible per fer front a la crisi que ha provocat la pandèmia, i que treballen molt amb Junts i l'intercanvi de contactes i propostes és "constant".

Esquerra ha traslladat un document amb una proposta global per tancar un acord de govern. En aquest sentit, Aragonès ha destacat que es tracta d'una "proposta completa de tot el que hauria de ser un acord de govern" i que Junts encara l'estudia, però confia que servirà per accelerar les negociacions.

Finalment, Pere Aragonès ha explicat que en aquesta proposta s'inclouen mecanismes de coordinació de l'eventual govern de coalició d'ERC i Junts, que incorpora "eines perquè, quan hi ha un problema, es pugui desbloquejar".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#8 bejota, bcn, 16/04/2021 - 13:28

LE PREGUNTE A PERE ARAGONES SI"HABRIAN TENIDO "CLLONS" (CON ESTA PALABRA) DE HACER UN 1-O " Y, NO SUPO RESPONDER.

#6 electra, Barcelona, 15/04/2021 - 09:21

Quina poca personalitat te aquest noi que vol fer de President de la Geneeralitat!!!!!!!!

#5 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 14/04/2021 - 17:13

¿Y la crisis causada por la pandemia del nacionalcatalanismo?Se deben a sí mismos la responsabilidad de redimirse,ayudando a sus electores a bajar de las nubes,por los años de chantaje emocional y ominosa gestión política.
Intentando desbloquear las negociaciones con el sociópata fugado,sólamente logran alargar esta transcendental crisis

#4 Benet S., Barcelona, 14/04/2021 - 17:01

La poca talla del petitó es un fet tant fisic com de dignitat, i el nen s'ha de agenollar davant d'un Vivales fugit i d'un agitador que va a dormir cada dia entre reixes. Un veritable insult pels ignorants que van votar-lo i que han vist una vegada més la grandaria de l'estafa. Aquest miniatura si tingues dos dits de front trucaria a l'Illa.

#3 Marcial, Santa Coloma, 14/04/2021 - 16:07

Mandará el dios de los piadosos y su representante en la tierra, su hijo aragonés. En caso de desacuerdo o conflicto, la palabra de dios prevalecerá. Amén.