Publicitat
Política · 5 de Gener de 2011. 17:52h.

A Mallorca veuen "normal" cremar una bandera espanyola

L'Esquerra Independentista de Mallorca considera que "expressa el rebuig al que representa"

A Mallorca veuen "normal" cremar una bandera espanyola

Joves cremen una bandera espanyola a Mallorca

L'Esquerra Independentista de Mallorca, integrada per Maulets, el Sindicats d'Estudiants dels PPCC i Endavant, considera que és "normal" cremar una bandera espanyola perquè "expressa el rebuig" a tot el que representa.

El portaveu de l'Esquerra Independentista de Mallorca, Marc Garcia, ha donat la seva versió dels incidents que es van produir el 30 de desembre durant la manifestació a Palma amb motiu de la Diada de Mallorca. El portaveu ha dit que malgrat alguns mitjans de comunicació i la Delegació de govern ho neguin, es va cremar una bandera espanyola monàrquica.  Justifiquen aquest fet com a "normal" perquè expressa el "clar rebuig" a tot allò que representa "aquest símbol"

També ha indicat que aquesta acció és un "fet normal en el marc del conflicte polític existent entre el poble català i l'estat espanyol i francès".

Des de la coordinadora "responsabilitzen a la policia espanyola dels fets que es van produir després de l'acció", ja que entenen com una "evident provocació de les forces d'ocupació intentar entrar al nostre bloc", alhora que han felicitat "a el nostre servei d'ordre i seguretat, per evitar que la situació no anés a més, actuant sempre amb contundència, coherència i responsabilitat".

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#24 joan père, catalunya nord, 08/01/2011 - 00:09

Jo tabé el veig normal de fer aixo.

#23 Juan, Barcelona, 07/01/2011 - 21:25

¡Manda huev..¡. O sea que porque para mi un símbolo representa algo que no me gusta voy y lo quemo. ¿Se podrán aguantar tamañas necedades?. ¡Estos nacionalistas¡

#22 Wasaman, Lleida, 06/01/2011 - 22:57

Meritxell, als que se us acabara el xollo aviat es als d'Andorra, que xupeu d'Espanya i França des de fa massa temps Independents, pero sol pel que us interessa. A mes ja sabem amb que ha crescut Andorra i com se les gasten, tot menys etica es el que teniu. 4 families de lladres en resum.

#21 pep, ciutat de mallorca. , 06/01/2011 - 17:41

Seguint... Pot un titular dir lo que a mallorca ens sembla normal per lo que opinen ni cent arreplegats?? Aixo es vergonyos, no somieu mai que mallorca sera dels PPCC, no mos fiqueu dins els vostros embolics. A noltros d'espanya i catalunya mos separa la mar, voltros compartiu montanyes, rius, ets

#20 pep, ciutat de mallorca, 06/01/2011 - 17:39

en waltzer te rao, i jo que visc aqui ho se cert. Es la primera vegada que escolt lo de esquerra independentista de mallorca. Si els juntem amb maulets i quatre desgraciats mes tal volta sumen 100 persones?. No hi haura mes de dos o tres que tenguin els 40 anys, i aquests tenen la representativitat?