Publicitat
Política · 4 de Desembre de 2008. 22:05h.

"A mí háblame bien"

Un dels assistents a la conferència de Rosa Díez contesta així després de sentir un "gràcies" en català

"A mí háblame bien"

Alguns membres d'UPyD portaven aquestes samarretes amb raons per votar Díez

Rosa Díez ha pronunciat aquest dijous una conferència-col·loqui a l'Ateneu Barcelonès. L'expectació ha estat tan gran que unes 60 persones s'han quedat a la porta sense poder accedir a un saló d'actes ple de gom a gom. Una de les persones que s'ha quedat fora ha contestat amb un "a mí háblame bien" quan un fotògraf li ha donat les gràcies en català després que el deixés passar. "Merci", ha dit el fotògraf, que s'ha trobat com a resposta un "será muchas gracias". "No, he dit gràcies", ha replicat, mentre que la última paraula del simpatitzant de Rosa Díez ha estat "a mí háblame bien", referint-se a que hauria d'haver emprat el castellà.

Publicitat
Publicitat

49 Comentaris

Publicitat
#49 Jordi GRN, Girona, 06/12/2008 - 11:32

Doncs crec que aquestes notícies son importants, perquè mostren una part de la realitat soterrada en aquests partits. Potser tu no ets així, Teresa, però estic segur que molts simpatitzants vostres sí que ho són. Que tu ho vulguis o no és indiferent.

#48 Libertad, barcelona, 06/12/2008 - 09:09

Ramon (Barcelona); Em sembla que no t han aprofitat gaire els 10 anys a l Ateneu quan escrius -em donat una lliço- quan hauries d 'haver escrit -hem donat una lliço-
Em temo que aquest és el nivell de molts dels defensors de la la llengua

#47 retroferran, Andorra la Vela, 06/12/2008 - 08:02

Totalment d'acord amb la Teresa de Tarragona. E-notícies està entarnt a una zona perillosa de xorrades i petites provocacions que, a mes a mes de no provocar ningu, no són notícies.

#46 Nuria, Barcelona, 06/12/2008 - 02:48

D'acord amb la Teresa. I a mi em costa també de creure, a UPyD aquesta actitud no tindria cap llogica...I on son les altres noticies que parlaven de l'acte? Es que us heu arrepentit d'haver informat de les coses que no us agrada sentir?

#45 sulfuro sulfuro, Barcelona, 06/12/2008 - 01:33

Ramon(Barcelona) No sé cómo hay en el Ateneo gente capaz de poner a Rosa Diezal al nivel de Otegui.
Me da la impresión de que, a pesar de algunos consejeros, es una institución democrática y seguro que no hace test de inteligencia a la admisión.