Publicitat
Política · 24 de Gener de 2014. 14:26h.

"A mi no em molesta l'estelada"

Monegal defensa Miquel Calçada, però critica que els TN no investiguin sobre "la Catalunya nostrada"

"A mi no em molesta l'estelada"

Imatge de l'article

El crític televisiu, Ferran Monegal, constata en un article a El Periódico, sobre el retorn de Miquel Calçada amb AFers Exteriors, que "ha causat més interès el lluïment d’un pin amb l’estelada a la màniga de la seva jaqueta, que l’excel·lent reportatge que ens ha ofert des de Kabul".

Després d'elogiar abastament l'esmentat reportatge, Monegal apunta que "si portar l’estelada, i exhibir-la, és sinònim d’independentisme, Calçada demostra ser conseqüent amb la seva manera de pensar. No ha amagat mai el seu independentisme. A mi no em molesta que en un programa d’autor, on explica els seus cèlebres monòlegs interiors, plens de missatge, d’opinió i d’ironia, Calçada expliciti el seu ideari personal".

"Una altra cosa seria que fos presentador del Telenotícies. ¡Ah! Als Telenotícies no es porta l’estelada a la bocamàniga. Es practica una altra estratègia. Per exemple, aquesta forma de muntar i presentar els temes considerats desagradables, els que afecten personatges poderosos del pinyol de la Catalunya nostrada".

"Aquests assumptes passen per una altra curiosa bocamàniga informativa. De l’excel·lent equip d’investigació que hi ha a TV3, per exemple, no recordo que els últims anys hagin emès cap treball d’investigació pròpia que hagi destapat algun escàndol d’aquest pinyol de la Catalunya nostrada. Inclosos contractes futbolístics estranys", conclou.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#16 JosepPages(Cardedeu , VALLES ORIENTAL, 26/01/2014 - 07:57

Catalans i Catalanes i castellans ..Penjeu la Estelada al bostra Balco de casa bostra ja . Ddemostreu la bostra valentía política . Demostreu que voleu la LLibertat de Catalunya que voleu SER LLIURES . Que voleu poguer VOTAR Per el DRET A DECIDIR del futur de Catalunya .

#15 JosepPages(Cardedeu , VALLES ORIENTAL, 26/01/2014 - 07:53

Es que si portes una Estelada ben petita ho ben gran vol dir al mateix VOLS LA LLIBERTAT DE CATALUNYA Vols al DRET DE POGUER VOTAR .Parles molt sense dir res portar una Estelada diu molt cuan un la mira Es ser un Valent portar-la no se amaga del que vol per Catalunya clar i català .

#14 Calimero, Barcelona, 25/01/2014 - 11:04

Ey catalinabes, tenéis un problema de imagen serio. Vuestra estelada es muy hortera, con olor a fuet y calsot... Por mucho que se la ponga Miguel Caspada no podrésis quitarle el tufo pueblerino y tercermundista que emana. Solo fijáos la "multitud" de vuestro trapos que cuelgan en BCN ja ja 4...

#14.1 pedrorepublik, barcelona, 25/01/2014 - 12:05

Lo peor es la imagen del día de diada, que aquí se ve con emoción, con carisma, como progresismo. Cuando el mundo lo ve con miedo y desprecio, cientos de miles de banderas nacionales solo se ven en reuniones de grupos extremistas y paises poco occidentalizados. Tufo a facha que rezuma el asunto.

#13 pep, manresa, 24/01/2014 - 23:29

a mi tampoc em molesta l'estelada, gens, més aviat m'agrada, és la meva bandera.

en canvi, allò que sí que em molesta, i molt, és que haguem contractar una ALTRA productora externa, una ALTRE cop, pagant per 2a vegada els 2.500 funcionaris ganduls que tenim a TV3 que no foten brot.

#12 Casper, Bcn, 24/01/2014 - 22:18

A mi me molesta la estelada por lo que implica en estos momentos y el papel de calzada en el tricentenario del 1714, es un modelo a seguir. Si esto lo hiciera un presentador en TVE, bueno es que no me lo imagino, es que ni con una cruz se dejarían ver.