Publicitat
Política · 13 de Setembre de 2018. 10:17h.

A Míriam Nogueras li fa "vergonya" anar a Madrid

"Aquesta gent no saben el que està passant a Catalunya"

A Míriam Nogueras li fa "vergonya" anar a Madrid

La vicepresidenta del PDECAT, Míriam Nogueras, en declaracions a El món a RAC1, ha criticat que "em sembla ridícul que es perdi el temps parlant de la tesi de Pedro Sánchez, i que omplin portades, quan tenim a dos milions i pico de ciutadans a Catalunya que diuen que volen marxar de l'Estat espanyol".

"Arribar a Madrid i trobar-me amb aquestes 'mandungues' em fa vergonya. Aquesta gent no saben el que està passant a Catalunya, ni ho vol saber", ha assegurat.

D'altra banda, ha explicat que "el motiu de la nostra moció era parlar d'autodeterminació. Volem trobar una solució política al mandat dels ciutadans de Catalunya. Punt. No hi ha un altre tema". "El dia que anem a votar i debatre la moció, el PSOE ens diu que no podem parlar de l'objecte pel qual presentem la moció, s'ha acabat", ha afegit.

"Quan sento que hem fet el ridícul per retirar una moció, per mi el ridícul l'ha fet el PSOE i el govern d'Espanya", ha dit, a més de considerar que "no estem aquí per blanquejar a ningú. No en volen parlar. Quan tinguin ganes de parlar-ne, nosaltres estem aquí asseguts. Quan vulguin parlar de veritat aquí estarem". Finalment, ha apuntat que "no em consta que Carles Campuzano posés el càrrec a disposició del partit".

Publicitat
Publicitat

113 Comentaris

Publicitat
#84 Cris, Barcelona , 14/09/2018 - 19:50

Pues con no ir. No te preocupes que a nadie le importa lo que haces pelma!!

#83 Carlos, BARCELONA, 14/09/2018 - 07:30

¿A alguien le importa lo que piense Miriam Nogueras?

#82 Sergi, Bcn (Espanya) , 14/09/2018 - 07:17

El 6 y 7 de Septiembre ya nos quedó claro lo que vosotros "entendeis" por democracia...

#81 Ventura, Barcelona, 13/09/2018 - 21:52

Esta señora por llamarla alguna cosa, debe ser tonta, sabe muy bien lo que pasa, que una. manada de impresentables con el beneplácito del gobierno central mantienen la poltrona con mentiras y lo más lamentable que gente de buena fe se las cree.

#80 Funcional, bcn, 13/09/2018 - 21:35

Me gustaria que alguien explique los meritos de esta "moza" para estar donde está, cobrando y opinando como si supiera de algo.