Publicitat
Política · 13 de Novembre de 2009. 19:45h.

"A Parlón l'han elegit des de Barcelona"

CDC de Santa Coloma creu que la nova alcaldessa no ha estat designada per la seva ciutat

"A Parlón l'han elegit des de Barcelona"

Montilla, amb la nova alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlón

Convergència considera que és la direcció del PSC, "des de Barcelona", que ha elegit a la nova alcaldessa de la ciutat, Núria Parlón. En un comunicat, Carles Combarros, president local de CDC ha dit que ha estat “un moviment tàctic de caire electoral dirigit des de Barcelona amb l’únic propòsit de preparar els propers comicis municipals”, i ha lamentat que “hagin estat persones de fora de Santa Coloma qui decidissin qui ha de ser la nostra alcaldessa”.
 
Ha afegit que “el PSC demostra novament que la seva prioritat no és aportar solucions a la crisi econòmica que afecta a les famílies de Santa Coloma, sinó exclusivament el seu interès electoral”.

També ha afirmat que "la opció imposada per la direcció del PSC no persegueix posar fil a l’agulla a la greu crisi econòmica i institucional de la ciutat, sinó que ha estat planificada com una jugada estratègica per no perdre excessiu suport als propers comicis locals".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Laia, BCN, 15/11/2009 - 11:01

El problema de Sta. Coloma i de tot el cinturó és que porten 30 anys votant psoe, enmirallant-se amb Felipe, Zapatero...o sigui amb l'espanyolisme; deixant el psoe fer i desfer, sense mirar qui presenten. Ho tenen com un cortijo. Ara, que no es queixin.

#1 Kropotkin, Vic, 14/11/2009 - 13:21

Lo peor no es eso. Lo peor es que esta chica lleva un monton de años en el ayuntamiento de Santa Coloma y ha dicho que ella no se enteró de nada del chnchullo de su jefe. Muy despistada para ser alcalde... Ademas es un despiste muy raro, raro, raro,...