Publicitat
Política · 21 de Juny de 2011. 11:46h.

A Pujol no li "entusiasma gens" el pacte amb el PP

L'expresident diu que "entenc els indignats" i denuncia "l'expoli fiscal"

A Pujol no li "entusiasma gens" el pacte amb el PP

Jordi Pujol

L'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol ha dit en una entrevista a El món a RAC1, que "entenc que hi hagi molta gent indignada. Hi ha molta gent que el que té són problemes familiars, arribar a final de mes, gent que mai de la vida s'hagués pensat que aniria a una manifestació d'aquestes característiques"

Pel que fa als pressupostos, i a l'abstenció del PP que va facilitar que es tiressin endavant, s'ha preguntat "CiU amb qui podia pactar? A mi no m'entusiasma gens, però tampoc m'entusiasma que el president Mas hagués hagut de convocar eleccions perquè no hagués pogut aprovar els pressupostos".

"Hi ha un problema nostre de dèficit fiscal, a veure si d'una punyetera vegada tothom se n'assabenta. Aquí hi ha un espoli des del punt de vista fiscal. Cada any, entre un 8 i un 10% del nostre PIB se'n va cap a l'estat. Per tant, nosaltres tenim més problemes", ha recordat.

En aquest sentit ha augurat que "en aquesta legislatura es plantejarà seriosament el pacte fiscal que acabi amb aquesta situació". Pel que fa a Albiol, ha indicat que "si segueix actuant negativament des de la propaganda xenòfoba, etc. O des de l'alcaldia de Badalona, vol començar a aplicar mesures de reculada en la situació del català, és molt fàcil, se li vota sistemàticament en contra. L'Albiol serà alcalde mentre CiU i el PSC vulguin".

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#8 iñigo, Salou, 21/06/2011 - 21:39

A buenas horas mangas verdes, cuando la comisión redactora de la Constitución debió dar instrucciones a Roca.
Diga alto y claro que Banca Catalana no fue la causa de no plantear el Concierto, diga que ese pecado que tenia en el armario no le impidió defender los intereses de la economía catalana.

#7 Anna, bcn, 21/06/2011 - 20:57

Si en Pujol hagués estat el President, d'altre manera aniríem.
Ell no hauria anat al parlament en helicòpter, hauría anat a peu, amb un parell. I l'haurien respectat.

#6 Bacus, Sort, 21/06/2011 - 17:57

Quan va manar no li va fer cap fàstic al PP i del tema de la independència no el deixava ni tocar.

#5 Joan Porrera, Reus, 21/06/2011 - 15:18

CiU == Conveniència i Comissió

#5.1 Joan, Reus Ploms, 21/06/2011 - 22:47

PSC = Putearemos Siempre Cataluña

#5.2 Gerard, Barna, 22/06/2011 - 03:25

Els dos junts serien: Putejarem sempre a Catalunya per Conveniència mentre ens anem emportant les Comissions. I així anar fent durant 30 anys...

#4 dando ideas, bcn, 21/06/2011 - 14:58

Pues para no gustarte, pactaste con ellos varios años. De todas formas, creo que CAT (alguna asociación o particulares) podrían denunciar a CiU, ya que firmaron ante notario que no pactarían con el PPC. Si ese contrato no tiene fecha de caducidad, se les podría pedir responsabilidades penales.