Publicitat
Política · 22 de Novembre de 2022. 17:22h.

A "violència masclista" per minut

Tània Verge esmenta l'expressió disset cops en quinze minuts

A "violència masclista" per minut

El Govern ha aprovat el Protocol Marc per una Intervenció amb Diligència Deguda en Situacions de Violència Masclista, que obligarà a partir d’ara tots els poders públics a "complir uns estàndards en els seus protocols d’actuació i a garantir que no es produeix violència institucional vers les dones".

Així ho ha explicat en la roda de premsa posterior a la reunió del Govern, la consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, acompanyada de la portaveu del Govern, Patrícia Plaja.

Verge ha realitzat un extens discurs de més de quinze minuts de duració en el qual ha utilizar fins a quinze vegades l'expressió "violències masclistes".

Per la consellera “fer de les violències masclistes un objectiu prioritari del Govern era un deute amb totes les dones del país”. En el protocol, “també es reconeix la violència institucional com un àmbit de violència masclista que va més enllà de la revictimització” ha destacat.

El text aprovat avui és un “protocol de protocols que ens permet establir una coordinació a nivell de país que asseguri que totes les respostes van alineades”, tal i com ha afirmat la titular del Departament d’Igualtat i Feminismes.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 Capit@n España, Purgandus populus!!, 23/11/2022 - 12:09

violencia machista violencia machista violencia machista violencia machista violencia machista violencia machista....De tanto usar el término ha quedado obsoleto y carente de significado...ahora se utiliza "terrorismo machista", lo siguiente será "genocidio machista"...

#7 Nombre de César Tengo , El Prat de Llobregat, 23/11/2022 - 07:55

Yo no digo que el tema sea baladí, pero de ahí a centrar la acción de Govern solo en eso, bien no me parece, pues eso.
Tanto protocolo de protocolos al final cambiar todo para que nada cambie, posiblemente.

#6 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 22/11/2022 - 23:29

Es verdad, la violencia machista es muy mala.
¡Sobre todo si el macho es Putin!

#5 joe, Tarragona, 22/11/2022 - 22:58

Esta es la Bryan May del feminismo,El Joey Tempest del empoderamiento,el Rosendo de pulir la perlita.

#5.1 lo graller, bcn, 23/11/2022 - 12:04

...y el Super Mario de la fontanería.

#4 EduardR, BCN, 22/11/2022 - 21:27

En mi CAP te programan para 2 semanas de espera para el médico de familia y más de 1 mes para hacer una analítica.. ya se que la violencia a la mujer es superchunga, pero les recuerdo, que las mujeres tb van al CAP... no solamente los machirulos, xenófobos, racistas y causante de todos los males de la humanidad como los hombres, blancos, heteros.