Publicitat
Política · 8 d'Abril de 2014. 21:01h.

“A vostè no el deixen entrar a Davos i a Sala i Martín sí”

El portaveu del PNB replica a Fernández Díaz després que hagi fet una ganyota quan ha citat l’economista català

“A vostè no el deixen entrar a Davos i a Sala i Martín sí”

Esteban, durant el seu discurs

El portaveu del PNB al Congrés, Aitor Esteban, s’ha adreçat al ministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz, per a dir-li que “no el deixarien entrar al fòrum de Davos”, després que hagi fet una ganyota quan ha citat les paraules de Xavier Sala i Martín defensant el dret a decidir.

Esteban ha recordat la conversa entre l’economista i Durao Barroso. Ha estat en aquest moment quan Fernández Díaz ha fet un gest que no ha agradat al diputat. "El senyor Fernández fa un gest amb la boca, però a vostè no el deixen entrar a Davos i a Sala i Martín sí”, ha comentat mentre alguns dels diputats presents han rigut.

“A mi tampoc no m'hi deixarien entrar”, ha afegit el basc, el qual ha començat la seva intervenció donant la benvinguda i adreçant-se en català als representants del Parlament que aquest dimarts han estat a Madrid per participar en el debat sobre la petició al Congrés de la competència per fer la consulta.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#7 GALAICOMAN-NO-SALE-DE-SU-ASOMBRO, barcelona, 10/04/2014 - 21:23

(...) han sido víctimas de persecución, muerte, linchamiento, etc.- me parece que da muestra de la profunda decadencia de este foro. Québéc, Escocia o Cataluña querrán ser libre o lo que sea. Pero por favor: no me las comparen con Palestina o Irlanda en su época. Unos son ricos; otros, perseguidos.

#6 GALAICOMAN-NO-SALE-DE-SU-ASOMBRO, barcelona, 10/04/2014 - 21:21

Hombre, que Davos no invite a Jorge Fernández Díez está bien. Pero que invite a Sala Martín, que desde estas mismas páginas ha osado comparar el caso de Cataluña con el apartheid -un auténtico insulto a la inteligencia y, sobre todo, a las personas que, a diferencia de los catalanes, SÍ han sido...

#5 Jordi Romaguera, L´Hospitalet de Llobregat, 09/04/2014 - 18:06

Eskarrik asko. Només de comparar Sala i Martín amb Fernandez Díaz, ja suposa un insult a la intel.ligència. En Sala Martín té les portes obertes arreu del món. En Fernandez Diaz només allà a Espanya. Per sort, Euzkadi seguirà les passes de Catalunya.

#4 luzbell, barcelona, 09/04/2014 - 07:32

estando integrado es decir pagando en un loby americano, hasta el mas humilde conserje puede ir a esos sitios, otra cosa es que encima te dejen tomar cafe y hacerte la foto eso es de pillos.

#3 spanish, Madrid, 09/04/2014 - 00:56

els amics d´Otegui que ssabran de davos per cert qui vol anar a Davos ?

#3.1 joan, bdn, 09/04/2014 - 13:54

ja, el PNB amics d'Otegui, els catalanistes terroristes, etc i etc.... Quan no hi ha arguments...