Publicitat

Mossos escridassen Puig a Lleida

"Abaixa't el sou"

La protesta dels Mossos a Lleida

Més de cent Mossos han xiulat i escridassat el conseller Puig a Lleida, on havia de presidir la reunió de la Junta de Seguretat de la ciutat. Aquesta nova protesta s'emmarca dins de les que el cos policial ha protagonizat en els darrers dies per queixar-se contra les retallades.

Una d'aquestes mesures de pressió va aixecar gran polèmica dies enrere, quan alguns mossos van decidir parlar en castellà amb els ciutadans. El mateix Artur Mas va ser rebut en un acte a Lloret amb banderes espanyoles i el càntic "Que viva España", de Manolo Escobar.

Puig ja va ser escridassat fa uns dies en un acte a Vilanova del Camí. Tot i això, el conseller va agrair als concentrats no haver-lo rebut amb el "Que viva España" o qualsevol altre símbol espanyol.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Judit, Lleida, 25/01/2012 - 20:54

Als mossos ni aigua! que vagin a jugar amb banderetes espanyoles i deixin de tocar els collons a tothom!

#10 ramon, lleida, 25/01/2012 - 19:36

Sr.Puig, avui e estat sentat al costat de un Mossos a un bar tocan del Ajuntament, crec que teque revisar quina clase de nois son, lamentable les seves xerrades. Em primer lloc dirli que ni i habia 6 dos eren castellans, i al final acababen tots parlar en castella, vaya sindicalistes.

#9 joan, manresa, 25/01/2012 - 18:06

El Casal,17,55 h.--Ep,perqué las caras pixelades...???¡Que no son canelleta menors d'edat..!!!! O potser sí.....?Quina vergonya.Está tot podrit.La varem cagar ya en la Transcissió.Allavors era el moment de foc nou i anar per l'independencia o sinó per un Estat Confederat.Quedaben molts catalans.

#8 Ampar, Girona, 25/01/2012 - 17:35

Sembla que els funcionaris no tinguin dret a queixar-se per rebaixes salarials. Per què? es va repartir amb ells el superàvit? oi que no?. Hi va haver qui va voler estabilitat i es va fer funcionari. Qui volía diners es va fer paleta. Haver opositat! Ara el funcionari ha de pagar l'atur del paleta.

#7 pam, Barcelona, 25/01/2012 - 17:06

Perquè els hi tapeu la cara? no és manifesten obertament, doncs que sel's vegi bé per poguer-los identifcar i demenar-lis responsabilitats del que fan !!