Els polítics recorren a la cirurgia per millorar la seva imatge pública

Abans i després

Camacho, abans i després

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez Camacho, "s'ha fet un complet i no ha escatimat en intervencions", segons explica Divinity, que compara la dirigent popular amb "una versió de Cher amb barretina".

En aquest sentit, s'assegura que "la líder catalana s'ha canviat el nas, els llavis, l'expressió dels ulls, s'ha tret la papada i s'ha planxat les arrugues". Divinity reconeix que "la veritat, és que està molt millor".

També s'aporta una fotografia amb l'abans i el després de "la Madonna del socialisme: Maria Teresa Fernández de la Vega" que "encara que ella segueix negant-ho per activa i per passiva" és "evident que ha passat per xapa i pintura".

"L'exvicepresidenta de Zapatero va passar de semblar un raïm madur quan era membre del Govern a confondre's amb les joves blocaires de moda que es mengen els canapès dels saraus. Diuen les tertúlies que l'artífex del canvi és el doctor Monereo, el que surt tant a Alaska i Mario", s'ironitza.

Igualment, es comenten els casos de Maria Dolores del Cospedal, "que va aparèixer una mica més rejovenida en una recent visita a una tertúlia televisiva". "D'altra banda, Soraya Sáenz de Santamaría es va posar caretes a les dents al principi de la seva carrera política per millorar el seu somriure, desgraciat per un accident infantil. Pocs anys després, no va dubtar a passar per quiròfan per operar-se el nas. Una intervenció que, segons han explicat des del PP, va ser producte d'una caiguda a la neu", afegeixen.

En referència als homes, s'afirma que "Eduardo Zaplana, exministre d'Aznar, es va realitzar aquest hivern una rinoplàstia, el baró socialista José Bono és addicte als microliftings i als implants de cabell i Pepiño Blanco, l'exministre socialista del 'Cas Campió', es va operar la miopia en un acte de galeta coqueteria".

Cospedal, abans i després

Publicitat
Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#38 Som i serem , BCN, 07/07/2013 - 12:21

La fotografia que representa la Sra Camacho en la actualitat està retocadisima en FOTOXOP,,,, AL NATURAL ES MOLT DIFERENT ,,JA QUE POSABEU LAS DIFERENCIAS ,TENIAN DE SER REALS ,,,,AIXÒ NO ES POT AMAGAR REDERA UNA FOTO RETOCADA ,,NOMÉS MIRANT LA TV ES VEU LA REALITAT ,,,,,,

#37 bromo, bcn, 06/07/2013 - 10:17

Por qué no hacéis un artículo sobre lo que han engordado los de ERC desde que han apoyan el gobierno de CiU? O sobre los kilitos que ganó Carod con el PSC?

#36 Joan M, VNG, 06/07/2013 - 07:10

Acte de "galeta coqueteria"? Mandeloquè?

#35 robertg, bcn, 06/07/2013 - 03:44

En aquesta raça dels castellans tot és pura apariència. Apariencia fisica, apariencia intelectual,apariencia d' alcurnia i tituls, apariencia politica,apariencia de democracia, apariència, apariencia....És el pais del món on totes les dones s' han de tenyir de ros per aparentar nòrdiques.

#35.1 bromo, bcn, 06/07/2013 - 10:50

¿La "raza" castellana?

#34 ninfababi, salt, 05/07/2013 - 23:44

A pesar de mis potingues, mis sujetadores mágicos y mis trampas, me considero más guapa yo.

#34.1 fg, girona, 06/07/2013 - 20:02

Sin ninguna duda. Además de más buena en la c...

#34.2 Dandy, Málaga, 07/07/2013 - 17:23

suscribo tus palabras fg, las suscribo.