Política · 30 de Gener de 2021. 17:14h.

Abascal acusa la Generalitat d'incitar "la violència contra el partit"

Seixanta antisistema els hi tiren pedres i objectes a Girona

Abascal acusa la Generalitat d'incitar "la violència contra el partit"

Un gran dispositiu dels Mossos d'Esquadra ha impedit el pas a una seixantena de manifestants que protestaven contra l'acte electoral que Vox ha organitzat al parc de la Devesa de la localitat, que ha comptat amb la participació del líder de la formació Santiago Abascal.

La presència policial no ha impedit que el president de Vox patís el llançament de grava i fos escridassat per la seixantena de manifestants contraris a la seva presència a la ciutat quan ha accedit al parc. La línia policial ha mantingut als manifestants allunyats uns metres entre empentes i insults. Una quinzena de furgonetes dels Mossos han estat presents al parc de la Devesa. Alguns dels assistents a l'acte de Vox també ha patit el llançament de pedres i diversos objectes mentre eren escortats per agents dels Mossos d'Esquadra en finalitzar l'acte.

Abascal ha culpat a la Generalitat i també a la vicepresidència del Govern espanyol de la violència contra ells durant la seva intervenció a l'acte electoral. "Tant la Generalitat de Catalunya com la vicepresidenta del Govern espanyol han animat la violència contra Vox, són còmplices d'aquesta violència" ha dit.

El president de Vox ha assegurat que a Catalunya "hi ha un problema de llibertat" i ha assenyalat que "malgrat els insults dels totalitaris, caminarem per on vulguem perquè el carrer també és nostre". "Vox no abandonarà als catalans" ha manifestat Abascal durant el seu parlament.

laala.jpg

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#20 Yomismo, Sevilla, 31/01/2021 - 15:11

Lo hace cada día desde TV3, lo hace desde asocaiciones como Omnium y la ANC hipersubvencionadas con el dinero de nuestros impuestos y lo hace cuando dejan a delincuentes reventar los actos de VOX sin disolverlos y sin detener a nadie.

#19 manu21, DIJON FRANCE, 31/01/2021 - 13:13

VOX da miedo? No, porque mucha gente tiene las mismas ideas que VOX en secreto.
quién teme a VOX? son más los partidos políticos los que tienen miedo de VOX Por qué?
Qué VOX muestra que todos los partidos políticos roban a los españoles?
VOX sólo asusta a la gente que está en el poder para enriquecerse ROBANDO A TODOS LOS ESPAGNOLER

#18 Paguem impostos per res, Barna, 31/01/2021 - 12:54

Un ja comença a estar-ne fins als pebrots de pagar polítics, forces de seguretat mal dirigides, xiringuitos de tota mena, per finalment veure que ni ens protegeixen ni aturen els destorbadors del carrer ni actuen contre els ocupes, ni es rebaixen el sous milionaris els que diuen que governen. Jo votaré els que em prometin seguretat,PUNT.

#17 Sarola, Castelldefels, 31/01/2021 - 10:00

El més importat es aniquilar el regim Nazi-Kumbayá de 1.980. Votar a VOX es el camí mes solvent per aconseguir-ho.

#16 Els demòcrates, Barcelona, 31/01/2021 - 09:03

La xusma de salvatges intolerants apedreixant un partit tan legal com qualsevol d'altre, i amb dret a decidir qui té dret i qui no té dret a celebrar un acte electoral, abans era kontra C's, ara li toca a VOX