Publicitat
Política · 1 de Juny de 2022. 22:04h.

Abascal carrega contra “la burgesia acovardida” catalana

"Ha estat còmplice del separatisme"

Abascal carrega contra “la burgesia acovardida” catalana

El líder de Vox, Santiago Abascal, en el seu discurs amb motiu del primer any de Vox al Parlament, ha criticat els polítics que “vénen des de Madrid o Galícia a parlar baixet, a postrar-se davant la burgesia catalana còmplice del separatisme i els hi parla de la nacionalitat catalana”.“L'única nacionalitat de Catalunya és nacionalitat espanyola. Catalunya no és una vulgar nacioneta ridícula, Catalunya és una regió d'Espanya que és la nació més antiga del món”, ha dit, a més de deixar clar que “venim a defensar la Catalunya hispànica”. “Això és Espanya i això continuarà sent Espanya”, ha sentenciat.

També ha revelat que “fa poc vaig tenir una reunió –per la seva insistència– amb un d'aquells representants de la burgesia catalana que ha actuat amb complicitat amb el cop. A la meitat de la trobada em diu si estaríem d'acord amb un reconeixement especial per a les nacionalitats històriques. Li vaig dir que estem a favor d'un reconeixement especial a les regions històriques: Castella, Lleó, Navarra i Aragó”.

“Diem el mateix a tot arreu, no ajupim el cap”, ha reivindicat, a més de criticar que “la burgesia ha estat còmplice del separatisme i si pogués emmordassaria Ignacio Garriga i els onze diputats de Vox”.

"Aquesta burgesia acovardida acabarà rendint pleitesia a aquells que hem aixecat la bandera de la unitat i de la llibertat", ha augurat.

“Tornarem a Vic, jo tornaré al costat de vosaltres. Tornarem a trepitjar cada poble de Catalunya. Guanyarem en aquesta terra, tard o d'hora”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#9 BEJOTA, bcn, 04/06/2022 - 09:34

VOX ES UN PARTIDO CONSERVADOR DE MANUAL COMO EL REPUBLICANO (USA) O TORY (U.K.) PERO ELIMINAR LAS AUTONOMIAS . VOTADAS POR MAYORIA ,SERIA IMPOSIBLE Y PELIGROSO .LAS DEMAS , Y LAS COMPETENCIAS OBTENIDAS MEDIANTE CHANTAJE,SON REVISABLES. LA SECTA DE IZQUIERDAS SE ASOCIA CON EL MISMISIMO DIABLO Y EL PP CON LOS COMPLEJOS DE SIEMPRE..

#8 BEJOTA, bcn, 02/06/2022 - 21:19

VOX ES UN PARTIDO CONSERVADOR DE MANUAL COMO EL REPUBLICANO (USA) O TORY (U.K.) PERO ELIMINAR LAS AUTONOMIAS . VOTADAS POR MAYORIA ,SERIA IMPOSIBLE Y PELIGROSO .LAS DEMAS , CON LAS COMPETENCIAS OBTENIDAS MEDIANTE CHANTAJE,SON REVISABLES.

#7 Sergi, Cornella, 02/06/2022 - 11:55

No me considero de ultra-derecha pero creo que la inmigración descontrolada es un problema para nuestra sociedad y por eso votaré VOX ya que son los únicos que hablan de los paga-pensiones. También de reducir el monstruoso gasto público en políticos, políticas y polítiques. A la burguesia catalana "que els bombin".

#6 Barcelonés, Barcelona no es Cataluña, 02/06/2022 - 09:54

no está acobardada, ha sido siempre extractiva, en el XIX crearon empresas porque era la forma de acceder a las inversiones del Estado que pretendía, por fronteriza, convertir la región en punta de lanza de la economía, durante el franquismo practicaron el lameculismo con el dictador y ahora, ya sin más disfraces, roban de lo público

#5 Martín, Villadecaballos, 02/06/2022 - 08:48

Sin rodeos ni subterfugios. El que quiera ver y entender, que entienda.