Publicitat
Política · 1 de Febrer de 2019. 17:35h.

Absolen un guàrdia civil per un cop de porra l'1-O

El jutge considera que "és l'instrument reglamentari menys lesiu dels que porten els agents antiavalots"

Absolen un guàrdia civil per un cop de porra l'1-O

Guàrdia Civil a Sant Esteve Sesrovires l'1-O

El jutjat de Primera Instància i Instrucció número 7 de Martorell ha absolt un guàrdia civil que estava sent jutjat per una suposada agressió a dos votants en un col·legi electoral de Sant Esteve Sesrovires l'1-O.

El Tribunal considera que en el cas d'un dels denunciants, el cop de porra estava motivat i va ser proporcionat a la situació, mentre que en l'altre afectat determina que no hi ha proves que fos l'agent denunciat qui realitzés el cop de porra al no haver-hi imatges enregistrades.

La sala determina que el guàrdia civil va realitzar "un únic cop, amb la intenció d'allunyar la denunciant de la porta, sense que hi hagués hagut cap altre cop que pogués portar a pensar en l'existència d'un ànim d'acarnissament o de rancúnia de l'agent cap a la denunciant" i destaca que la defensa o porra "és l'instrument reglamentari menys lesiu dels que porten els agents antiavalots per a l'exercici del seu deure". També apunta que el cop va ser "a la zona menys lesiva possible com és la cuixa".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 Pedro Moliner, Barcelona, 02/02/2019 - 11:42

La única imagen punible que he visto por parte de un agente el 1-O fue cuando pateó a una persona en una escalera. En la mayoría de actuaciones tuvieron una paciencia y contención infinita. La violencia de verdad la pusieron los aprendices de golpista con lanzamientos de sillas, vallas y piedras.

#1 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II No es una república, es un circo, 01/02/2019 - 19:38

¡Ah! ¿pero el estacazo no fué en la cabeza,,,? lástima, a lo mejor así se le hubieran puesto en orden las neuronas...

#1.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 01/02/2019 - 23:44

Bueno, bueno, estás dando por hecho que tenía neuronas, eres muy osado.