Publicitat
Política · 6 de Febrer de 2019. 12:28h.

Acabarem a hòsties?

Màxima tensió al Parlament

La sessió de control al president de la Generalitat ha estat carregada de tensió, sobretot, quan li ha tocat el torn a la líder de Ciutadans, Inés Arrimadas. La cap de l'oposició ha denunciat que el Govern no ha inclòs cap "problema social" en les 21 exigències que li ha traslladat al president de l'Executiu espanyol, a Pedro Sánchez.

Arrimadas ha exposat que Quim Torra "li importen un rave els problemes dels catalans" i ha considerat "indignant" el document perquè, segons ella, "humilia i obvia més de la meitat dels catalans". "Vostè no parla ni de sanitat, ni de finançament, no de Corredor Mediterrani, ni de Rodalies, ni de dependència ni de cap dels problemes socials que afecten la realitat dels catalans", ha afirmat.

Torra, per la seva banda, ha assegurat que "els 21 punts resolen problemes socials" i ha replicat a Arrimadas que "el que és vergonyós és que vostè no faci de líder de l'oposició. Deixi de fer espectacle i comenci a dedicar-se a la política", li ha etzibat el president.

També li ha retret que "ens hem reunit a la Generalitat tres vegades, i vostès no han vingut cap" i ha acusat la formació tanronja de "buscar la bronca". "Quan cal arremangar-se, buscar el diàleg i trobar una solució per al conflicte mai hi són", ha lamentat: "Es pensa que és fàcil per a nosaltres reunir-nos a la taula de diàleg amb presos polítics?".

"Ja tenim el cartellet", ha ironitzat quan Inés Arrimadas ha exhibit una foto de regidor d'un regidor de Blanes que va ser agredit en un acte a la localitat gironina de Torroella de Montgrí.

"Vostè ahir em va titllar de racista, xenòfob i supremacista", ha conclòs Torra, "i vostè ha pactat amb un partit racista, xenòfob, supremacista", ha conclòs en referència a Vox. "Deixi de fer espectacle i comenci a dedicar-se a la política", li ha etzibat el president.

Publicitat
Publicitat

66 Comentaris

Publicitat
#26 Sarola, Castelldefels, 07/02/2019 - 08:08

Qumet Torra, ¡ aixo si que es un A.D.N. ! .

#25 Lolo, Barcelona, 06/02/2019 - 20:45

La pregunta ya no es si acabaremos a hostias, sino cuando. Porque las hostias ya han comenzado. No se pasa de la noche a la mañana al enfrentamiento violento abierto en las calles, la cosa necesita tiempo para irse calentando y hace falta una tension progresiva con pequeñas chispas de violencia cada vez mas frecuentes. Tal como ya ocurre.

#24 Guifrè, Bcn, 06/02/2019 - 20:23

A aquesta xicota jo la trobo una descarada maleducada. A Jerez no tothom és així. Quina mala sort, aquí ens ha tocat la llufa.

#24.1 Al Guifre, Barcelona , 06/02/2019 - 22:11

Por qué os dice las verdades no la aguantais.

#23 vicedo, barcelona, 06/02/2019 - 17:35

Compte Inés amb aquesta gent! vigila bé, que el Torra és perillós, igual li donen instruccions de Waterloo i es torna agresiu.... amb aquest bon home tot és possible...

#23.1 Montserrat, Barcelona, 06/02/2019 - 18:33

"bon home"? no t'equivoquis, aquest paio es un pocavergonya activista pero més covard que el seu amo, aquest bandarra no s'escaparia a Belgica, aquest aniria a Hong Kong i fugiria corrents. Ara molt baladrejar pero el dia que es giri la truita veuràs com s'escapa com una rata.

#22 Vikander , Cornellá, 06/02/2019 - 17:04

Los parlamentos hoy día no sirven para nada. Inés le da razones, el otro le responde con tonterías e insultos y los suyos se ponen a aplaudirle a rabiar. Se pasan el día aplaudiendo gilipolleces. Es vergonzoso. En los parlamentos no se parlamenta, solo se escenifica. Lo único que se hace es votar, y las mayorías ya están determinadas.

#22.1 Vikander , Cornellá, 06/02/2019 - 17:04

Y para lo que se vota en este parlamento nuestro más valdría cerrarlo.

#22.2 JC, Barcelona, 06/02/2019 - 17:54

Me he fijado en el alcalde de Valls, también parlamentario. Se le ve como, sin haber respondido aún nada Torra, ya le estaba aplaudiendo a rabiar. El hombre no podía esperar, tal fue el monumental repaso de Arrimadas.