Publicitat
Política · 20 de Novembre de 2020. 21:29h.

Acceleren l’indult als presos

La Generalitat informa favorablement

Acceleren l’indult als presos

El Tribunal Suprem ja està recollint la documentació necessària per elaborar el seu dictamen sobre les peticions d'indults. Segons fonts jurídiques que recull TV3, la sala penal de l'alt tribunal estudia els informes preceptius enviats des dels centres penitenciaris de Catalunya on compleixen les seves condemnes els líders independentistes.

Els documents que es van enviar a finals del mes d'octubre, entre els dies 27 i 28, els van elaborar els equips multidisciplinaris de cada presó, els mateixos que van realitzar els informes anteriors sobre la classificació del grau penitenciari.

Ara, les fonts consultades assenyalen que els informes que el Suprem té sobre la taula destaquen, un per un, l'evolució favorable de cadascun dels condemnats. Un requisit important per avaluar les sol·licituds d'indults.

Segons el Ministeri de Justícia, se n'han presentat 7, d'indults. Algunes de les peticions reclamen la mesura de gràcia no només per a les 9 persones empresonades, sinó també per als exconsellers Carles Mundó, Meritxell Borràs i Santi Vila. El següent pas que haurà de fer el Suprem serà reclamar el posicionament formal a la Fiscalia abans d'emetre un dictamen final.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Sergi Sergio, Barcelona, 22/11/2020 - 20:52

Solo por el desastre que han causado en Catalunya y el mal que han hecho merecen cumplir la condena en su totalidad, el daño causado en tan grande y tan grave que como minimo la condena debe ser cumplida.

#12 Joan, BCN, 22/11/2020 - 09:51

El mon ens mira....avergonyit.

#11 Neferu, Barcelona, 21/11/2020 - 21:00

Cuántos zarpazos, cuántos bofetones, le va a costar a la democracia el que Sanchez pueda seguir en la Moncloa. Este presidente pasará a la historia como el peor que haya tenido España desde la democracia. Otros presidentes vendrán pero dudo que lo igualen.

#10 Flanagan , Tabarnia city, 21/11/2020 - 13:29

Si el alcaide del trullo lleva lazo pues no me cuentes más.

#9 Sergi , Bcn, 21/11/2020 - 11:18

Informe favorable de unos tipejos que dicen que volveran a hacerlo y se hacen los chulos diciendo que estan dempeus?