Publicitat
Política · 10 de Setembre de 2014. 21:20h.

Acomiadat amb crits d"'independència"

A la sortida de l'acte institucional de la Diada celebrat a la Llotja

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha estat acomiadat amb crits d’”independència” i “volem votar” en sortir, cap a dos quarts tocades del vespre, de l’edifici de la Llotja on s’ha celebrat l’acte institucional per celebrar la Diada Nacional de Catalunya.

A la sortida de l’acte els ciutadans que hi havia presents han aplaudit a Artur Mas, que anava acompanyat de la seva dona, Helena Rakosnik. Tots dos s'han aturat per saludar als ciutadans.

D'altra banda, el president Mas i els líders polítics que han assistit prèviament a l'acte oficial del Govern que ha tingut lloc al Fossar de les Moreres, han sentit com els ciutadans presents en aquell moment han cridat la consigna “Mas president, Catalunya independent”.

Durant l’arribada dels diferents representants institucionals també s’han sentit crits a favor de la "independència" de Catalunya. L’acte oficial del Govern al Fossar també ha comptat amb la presència de la presidenta del Parlament, Núria de Gispert i de l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#6 David, L'Hospitalet, 11/09/2014 - 01:21

Senyor Mas podria haver fet qualsevol acte institucional a qualsevol plaça o recinte, però jo crec que fer-ho el Fossar de les Moreres simbol de l'esquerra independentista em sembla fora joc.

#5 ALVAR TriBorn Catatonic, Bcn Españolaza, 10/09/2014 - 23:42

Los Forcos de la Forcadell serán disipados por Gandalf y la Comunidad del Anillo.

Nos dirigimos a CatMordor.
Ya nos acercamos.
Raudo Gandalf!

#11STarragona

#4 pepe, el de andorra i el Mossad, 10/09/2014 - 23:41

independéncia y independénCiU.

#3 angelito, barcelona, 10/09/2014 - 23:03

Esto parece la Plaza de Oriente de los setenta. Cuarenta años son nada, cantaría ahora Gardel.

#2 sergi, Manresa, 10/09/2014 - 22:17

Catalunya fas pena!!